для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Заява Передвиборчого штабу Каченятка Кря (далі – ПШКК) щодо потреб докорінних реформ у підготовці до


Заява Передвиборчого штабу Каченятка Кря (далі – ПШКК) щодо потреб докорінних реформ у підготовці до
Любі Друзі!
 
З кожним днем все ближче наближається до нас видатна подія вітчизняної історії – Євро-2012. Спеціалісти нашого ПШКК підрахували, що суспільна значимість цієї події може переважити візит Папи Римського Івана-Павла Другого та Сера Пола Макартні разом узятих, а також досягти рівня 0,5-0,75 значимості Помаранчевої Революції!
 
З огляду на це пропонуємо такі докорінні зміни.
 
Перше. Забудьте ви про ці стадіони! Київський завод ґумових виробів здатен випустити якісні надувні стадіони, котрі виглядають цілком пристойно і по-новаторськи, так що до питання побудови стадіонних комплексів можна буде повернутися за пару тижнів до початку чемпіонату.
 
Друге. Розміщення гостей. Під час Євробачення ми вже бачили чудове вирішення цієї проблеми – наметове містечко. Так навіщо винаходити литсапет?!!
 
Третє. Витрачати кошти на навчання вітчизняних міліціянтів іноземних мов – марна справа. Краще видати інструкцію, щоб у випадку звертання туристів (яким, наприклад, треба пройти на Хрещатик або написати заяву про викрадення гаманця) співробітник МВС з посмішкою казав «Ван момент пліз» – і негайно викликав наряд на «бобіку». Туристів доставлять у центральне відділення МВС, де досвідчений англомовний гід відповість на їхні всі запитання, а також в обов’язковому порядку проведе трьохгодинну екскурсію Музеєм Трипільської Культури, або Виставкою Досягнень Бджолярства (на вибір).
 
Четверте. Замість ремонту доріг і прибирання сміття – доречно випустити велику кількість гарних пластокових табличок з емблемою Євро-2012 і написами кількома іноземними мовами «обережно, яма», «місце для скидання сміття» (для встновлення вздовж доріг та у парках), «вибачте за тимчасові незручності», «не працює» та інші. Замість встановлювати нові каналізаційні люки на місці вкрадених – можна поставити над отворами пірамідки з фанерних дощечок, які замотати в красиву поліетиленову єврострічку.
 
П’яте. Заощаджені гроші витратити на встановлення нових державних нагород, котрими нагородити основних єврофутбольних функціонерів. Таким чином жодних проблем із позбавленнями нас права проведення не виникне.
 
ПШКК переконаний, що вказаний вище план докорінних реформ у підготовці до Євро-2012 дозволить досягти якнайвідчутніших результатів у цій царині, оскільки опирається на реальну оцінку наявності спроможностей нашої країни та враховує ментальні особливості українського суспільства. Також ми сподіваємось, що керівництво країни високо оцінить професіоналізм спеціалістів нашого ППШК і залучить їх до реалізації наведеного вище плану, в тому числі на керівні посади.
 
Кря!
 
Крякачинський [16.07.2008] | Переглядів: 2213

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/3

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook