для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест №2


Дурдом-дайджест №2
Політика
 
Президент України призначив послом до Туркменістану О.Івченка. Таким чином В.Ющенку вдалось послати накуй одночасно Івченка і туркменів. Вражаюча ефективність при найменших витратах!
 
Юлія Тимошенко готова співати і танцювати для того, щоб Партія Регіонів підтримала внесення змін до бюджету України на 2008 рік. Іншим способом заробити стільки грошей в бюджет, щоб врахувати всі побажання президента та опозиції не можливо.
 
Верховна Рада не відправила у відставку уряд Тимошенко. Не голосували за відставку комуністи та блок Литвина. Таким чином, стало наочно ясно, що у взаєморозрахунках між фракціями Ради має значення не тільки ціна одного депутата, а й передоплата.
 
Успішний курортний сезон у Криму ознаменувався черговим заходом «Русской общины Крыма» по недопущенню встановленню українським флотом таблички на Графській пристані м. Севастополь. Для забезпечення подальшого розвитку курортного серзону у Криму, планується перевести з Російської Федерації додатково кілька підрозділів «казаков» для охорони пам’ятника Катерині ІІ. Якщо і «казаки» не допоможуть знизити число відпочиваючих, у Криму будуть проведені заходи з захисту російської мови, антинатовські протести, виступи проти татар та інші гуманітарні акції. Всі гуманітарні акції Російської Федерації на території Криму, з метою економії коштів, планується згорнути з закінченням курортного сезону.
 
«Міжнародна амністія» знову стурбована ростом расизму та насилля стосовно чорношкірих в Україні. Буквально на днях, 13 липня, брат відомого українського політика Віталія Кличка, Володимир Кличко по-звірячому побив афро-американця Тоні Томсона. Володимир бив Томсона до тих пір, поки той не впав. «Міжнародна амністія» закликає всіх небайдужих людей, ООН та Державний департамент США вжити адекватних заходів до України та кваліфікувати її як расистську країну.
 
Економіка
 
Президент України вніс на розгляд Верховної Ради свій проект змін до Бюджету на 2008 рік. Таким чином, він власним прикладом показує депутатам шлях до економії, наприклад, туалетного паперу. У депутатів стосовно цього законопроекту є одна поправка – надрукувати його рулонами.
 
Владні кола України обговорюють можливість продажу ГТС. На даний момент основною проблемою є питання встановлення ціни за газо-транспортну систему. З метою підняття привабливості об’єкту та його більшої капіталізації, ГТС планується продавати в комплекті з країною, якій вона належить.
 

Кримінал
 
Міністерство внутрішніх справ розгляне можливість преміювання водіїв деяких категорій автомобілів за своєчасні запобігання порушення дорожніх правил пішоходами. Зокрема, ліцензія на відстріл\давку пішоходів, які намагаються перейти дорогу у невстановленому місці коштуватиме все ті ж сімнадцять гривень без ПДВ, однак купити її можна буде у буль-якого інспектора ДАІ, а не в суді.
 

Приватні оголошення
 
Органами МВС та прокуратури при підтримці міністерства юстиції України та Вищої Ради юстиції розшукується Совість. На вигляд від 20 до 90 років, симпатична, чуйна з гіпертрофованим відчуттям справедливості, має напрочуд міцні і здорові зуби, любить щось погризти. Останній раз Совість бачили на Майдані, у листопаді 2004-го року.  Прохання до всіх, хто бачив або має будь-які відомості про місцеперебування Совісті, звернутись до найближчого відділу МВС, прокуратури чи суду - її там дуже потребують...
Канаріс [14.07.2008] | Переглядів: 3365

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/5

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook