пароль
пам’ятати
[uk] ru

Щоденник для душі


Щоденник для душі
Відстороненість від дітей підземелля - стане у пригоді не лишень нам - але і американцям. Бо ці діти це європейці. Виживання ЄС немає жодного сенсу - ця імперія зла два має зникнути із лиця географічної та демографічної карти світу. Проблемність нашого національного творення когнітивна.
 
Але - чому для нас немає більшого сенсу наше власне виживання ніж служіння геям із Європи? Ми не можемо зрозуміти себе - бо ми ще не самостворилися - а отже не маємо ніякої цінности. Коли ми самостворимося щоби щось принести світу настане оборона та грааль Вашингтона.
 
Улюблені її книги. Вона вчилася на журфаці Франка та любила писати у щоденнику як кохалася із багатьма хлопчиками одночасно та багато разів навіть із одруженими. Втім - їй не вистачало сенсу життя - аби бути тендітною квіткою в своїх - та не чужих руках. Ось бодай чужий мужчина узнає що вона знову звабила його сина - а він гей. Що тоді писати для свого реального хлопчика - блокнота?
 
Відзеркалення її  спраглої до пригод душі - складається із багатьох таємничих та закодованих символонів - вони змовилися дати нам свободу та берегти, тримаючи на руках - бо Богородиця це жінка хлопчика, - так само як вона поклялася перемогти диктатуру в світі - так само він панує у її щирій та безмежній душі неначе ікона того кого ніколи не існувало...
© МихайлоАнтонишин [24.09.2024] | Переглядів: 79

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.7/4

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати