пароль
пам’ятати
[uk] ru

Війна на кухні не виграється


Війна на кухні не виграється
Відповідальність - це і є свобода. Треба - просто бути вдячним за те що ти самостворився: це Матриця створила самостворення.
 
З іншої сторони - ми справді прості люди адже правлячі сімена - в підземному світі поїдають нас та грабують.
 
Матриця - стала на сторону простих людей.
 
Поговоримо про оранжевих - адже Уінстон Черчіль і його син - Адольф Алоізович Гітлер - справді були безжальними у дві світові війни - та вбили геноцидом вісімдесят відсотків Радянського Союзу, котрий створили ми українці, малороси.
 
Відвертість у розмові на кухнях проте як треба знищувати та питати оранжевих більшовитських бісів - досягла апофеозу Вашингтона...
 
Відданість своїй, бандерівській землі - колосальна. Проте - чи зможемо ми вижити - якщо нас контролюють американські бандити - люди на машинах? Ці всі машини треба вигнати звідси разом із їхніми чужими та брехливими руками американських фашистів із Борщовичів - колонії Америки, котра профінансувала оранжевий путч вбивці України Ющенка.
 
Хто це був Іван Мазепа? Син рептилоїдки та королеви Лондона (він ж залюблянок) - що хотів нас пожерти. Ми не далися їм в раби та концтабірні щурі - але, вони все-таки нас вбили м"якою силою, силою преси та політтехнології, журналістики та літературної пропаганди.
 
Чому Державний департамент Вашингтону - він ж найкращий район Банюнина - став для нас пожерливою махіною що вкоротила нам віку?  Бо - ми самі перестали працювати та розслабилися. А розслаблятися на війні на смерть не можна.
 
Чому наше життя належить людям на машинах - бо ми його самі собі вкоротили - а вони нам допомогли.
 
Росіяни ідуть на Америку із Пригожиним - а ми українці до своїх "панів" на Європу. Однак мало хто може знати правду - а син Гітлера Порошенко її вам не розповість.
© МихайлоАнтонишин [23.09.2024] | Переглядів: 76

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.3/6

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати