пароль
пам’ятати
[uk] ru

Невдячність


Невдячність
Це буде коротенький допис...
 
Вас особисто не вкурвлює така риса українців, як невдячність? Яка існує паралельно з таким огиддям, як кумівство та туповате хитрованство.
 
Дивує вияв реакції (а не сама реакція) українців на політичні вибрики європейської еліти. От, наприклад, така реакція на присутність французького представника на "інавсирації" путіна:
 
Французи таки підтвердили свою гомосексуальність
це все що треба знати про "євросоюз"
запроданці
от тому я і не їм равликів та жаб. боюся стати таким же.
Франция всегда с фашистами сотрудничала

Я далекий від ідеалізації політики Євросоюзу та окремих країн щодо па-раші. Довго вони були на підсосі у па-раші, бо, як не крути - раша - то гігантський склад корисних копалин, природних багатств, а світом керують гроші і багатство.
 
Але ж українці мають розуміти основне - аби не допомога Європи (про США тут говорити не будемо), то пасіонарність добровольців вже б вичерпалася разом з добровольцями.
 
Після того, як ЗЕльц з камарильєю зробили все, щоб зіпсувати відносини України і Польші, українці почали активно поливали лайном поляків. І пшеки, і одвічні вороги, і так і отак.... Та ясно, що гонор поляків і їхнє остання проросійська підляна з блокадою кордонів - то ващє. Але ж, плять, будьте хитрішими, гречкосії - бо то саме через Польще везуть в Україну зброю. І саме в Польщу посипалися біженці, і саме Польща прихистила їх. І прихистила добре. ТАК БУЛО!
 
Але ні, наразі волають "А от ми не поїдемо на польські суниці!  От тоді вони побачать". Зрозуміти гнів українців можна, але вираження цього гніву є холопське. Де ваш ГОНОР?
 
Українці мають усвідомити - нам нема чим пишатися, окрім добровольців та волонтерів. Тобто, окрім частини населення. Країна під ялове тупе мовчання народу регулярно рокАми масово позбувалася зброї. Важко знайти у світі приклад такого ідіотизму. Хтось з пересічних виступав проти того? Були маніфестації? Ні! А літаки й ракети відправлялися до раші, одвічного ворога! Скажете, до чого тут нарід, то все робила улада? До того, що багато хто з наріду пиздів, що в України нема ресурсів то все підтримувати у боєздатному стані. Серйозно?? У Пакистану - є, а в України - нема? Україна, яку вже 30 років грабуютьь, а вона все ще багата, не мала ресурсів підтримувати боєздатність??
 
До чого веду? Та до того ж. Якими б огидними подеколи не були хилитання ЄС у бік раші, маємо все ж бути свідомимим того, що завдяки їхній допомозі, Україна тримається. НЕхай хоч та допомога дуже дозована і приходить з запізненням.
 
А щодо жабоїдів.. Скажіть, а як би те прочитали добровольці, які поклали своє життя за чужу їм країну? Або їхні рідні? Ну ви ж не кацапи, як всіх поділили на чурків, чухню, хахлов? До речі, бачу, що вже іноді вони на "хахлів" у своїх телеграм-помийках кажуть "тараси".
 
Мало хто знає, що, коли почалася війна в Україні, французькі дядьки з одного містечка зібралися і помчали до України. Воювати проти раші. На кордоні з Україною наші прикордонники їх завернули, бо що могли на фронті робити ті цивільні дядьки з глибинки Франції? Ті жабоїди...
 
Список загиблих іноземних добровольців
 

© Левонтій [10.05.2024] | Переглядів: 348

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.6/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати