пароль
пам’ятати
[uk] ru

Безкутна


Безкутна
Я розумію, що пасіонарні чоловіки зі сталевими яйцями - на фронті. Були або є.
 
Я розумію, що всяка шелупонь з "яйцями рєзнікова" - заброньована в тилу. Всіляки футболісти - жопоюкрутісти, циркачі, співуни ротом (який часто нагадує курячу дупy), всякі Патапи, Арєстовічі....
 
Про монакську шоблу й згадувати не хочу. Про отих синків, яких папаші-олігархи чи політикани (у вишиванках) спритно заховали від фронту - хуй їм на губу. Чи на комір? Втім й туди, й туди. Ще й по лобєшніку можна постукати члєном, хоча вряд чи можна достукатися до "гражданського долга" цих підсвинків.
 
Я розумію, що у ВР більшість - абсолютний гній. Отой гній, що пирскає з перезрілого фурункула і смердить. Такий зеленувато-блювотний гній.
 
Але...але...мова не про них, а про ТП Безуглу. Чи справді вона така тупа ? Ні, вона ще тупіша, ніж ми думаємо, варто глянути на її нєпоколєбімоє грою розуму іпло. Про таких колись казали - убога. Тобто, людина з ганджем у розумі вважалася такою, що її береже Бог. Вона "у Бога".
 
Але я не думаю, що Бог буде опікуватися таким лайніщем, як Безугла. До речі, а хтось задумувався, що то за погоняло таке - Безугла. Угол - кацапське слово. Українською буде кут. Тобто, можемо уявити, що в якісь не такі вже й давні часи якийсь рязанський безпорточний  Ванька з Марфушкой чи Агафьєй, у яких ні хуя не було, навіть кутка від ізби, переселилися в Україну. І там розплодилися Марьянами. І стали Безуглимі.
 
Тоді можемо припустити, чому ця Марьяна так активно переймається знищенням української армії та й в країни в цілому. Чому стала "глубокой вєщатєльной глоткой" такого собі дядька Козиря з ОП.
 
Не ясно одне - ЯК виборці Оболоні (це все ж Київ) змогли проголосувати за це одоробло. ЩО ця руда піська могла їм наобіцяти, щоб вони виперли її на вершину законотворчого Олімпу?
 
Але суть не в тому. Ну ладно ЗЕля з шоблою тримають літаки під парАми, щоб в "случає чєго" чкурнуть до своїх (вкрадених у стікаючої кров"ю України) мільярдів. Вони нічого не бояться, бо знають, що хер їх там дістанеш, за кордоном.
 
Але ж оті Колі Каклєти, Бєзуглиє, всяка інша шелупонь з ВР - вони ж залишаться. І притомні люди захочуть у них спитати. Але от чи стане сили спитати? Не волати оте ялове "Ганьбаа, ганьбааа", а спитати по закону? Щоб 15 років вимолювали замість довічного...
 
ПС. До речі, це рудопИзде - лікар. Ну, так вийшло, сімейство подсобило вивчитися. Скажіть, ви б лікувалися у цеї цьоці? girl_hospital
© Левонтій [06.05.2024] | Переглядів: 1217

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати