пароль
пам’ятати
[uk] ru

Покидьки чи ні?


Покидьки чи ні?
Вже впродовж кількох днів суспільство лихоманить. Від чого? Від хвороби "кулєба здорової людини".
 
Ну, не буду переказувати, як якесь п"яте колесо у возі замісник Кулєби (нагадуєє якусь кулєбяку) видало листа про видачу нових паспортів і пішло, і поїхало. Знов покидьки влада хитродупо розірвала суспільство на тих хто..... А саме , на які частини розділилося суспільство? Найменше, на 3.
 
Перша частина - здриснувші за кордон половозрілі самці. Це й пловці через Тису, і Монакський батальон, і волонтери, що не повернулись з "заданія", і всякі сини прокурорів, і Ольошки Арєстовічі, і маса подібного гівно-лайніша. Хотілось би додати сюди плодючих кролів - отцов 3-х і болєє дєтєй, які поїхали на дальні європейські села, прикрившись правом батька-героя.
 
Дивно, що якось раптово у сотень з цих самців термін пачпорта закінчився і вони возопілі про поновлення пачпорта, даже оплатілі пошліну в консулствах, і істово чекали на заволодіння новим паспортом з українським гербом. Бо - мають право. Бо - громадяни. Бо - ну ж ніхто й не сперечається. Мають право, хоч і здриснули. Конституційне право.
 
А тут покидьки влада видають якісь антиконституційні треші про ненадання консульських послуг жаждущім пачпорта українцям за кордоном. Треш? Треш.
 
І от я розумію, що треш. І розумію, що антиконституційно. І вони видадуть ті паспорти різним монакським суркісам, як два факса обоссать.
 
Але в мене нема ні найменшого співпереживання отим гасаючим по Європі юрбам хлопів, що волають під консульствами, возжелав нового пачпорта. Більш того - вони мені огидні. І покидьки огидні, навіть більш, ні огидні.
 
Є частина суспільства, що "бореться" в медія за конституційне право цього здриснувшого за кордон чоловічого натовпу. Ок. Є такі, які б дали з ноги в пику тим "ухилянтам". Але ж ухилянти здриснули, бо ТЦК теж дають у пику, затягаючи в бус якогось простого хлопа. А кому це сподобається? Хіба що покидькам владі.
 
300 хлопів у Польщі волають біля консульства. Волають в Ізраїлі. Ну і що робити? Яка ваша думка?
 
Якщо чесно - мені похер на тих хлопів. Але не похер на покидьків владу. Загралися.
 

 
© Левонтій [26.04.2024] | Переглядів: 179

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.6/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook