для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ознака


Ознака
    Як відомо до нас у гості, в Сонячну систему, завітала Диявольська комета відома в астрономії як комета 12P / Понса-Брукса названа так на честь її першовідкривачів Жана-Луї Понса та Вільяма Роберта Брукса. Ці вчені змогли визначити період обертання комети навколо Сонця, який становить 71 рік (NB!), а свою "народну" назву вона отримала завдяки своїм "рогам" у хвості. Її називають кометою типу Галлея, тому що вона має приблизно такий самий розмір, як і знаменита комета Галлея, а також тому, що її орбітальний період приблизно такий самий. Хоча більшості комет потрібні тисячі років, щоб здійснити повний оберт навколо Сонця. Іще ця комета кріовулканічна, на ній вивергаються вулкани з холодною плазмою, але після останнього четвертого вибуху в листопаді 2023-го року вона втратила свої знамениті "роги" і набула яскравого зеленого (NB!) сяйва (у 100 разів яскравішого аніж було до того!).
     З точки зору астрології, на скільки мені відомо, поява на небосхилі подібних небесних тіл завжди була передвісником глобальних зсувів та фундаментальних перетворень на Землі.
    71 рік тому назад в попередній приліт цієї ж комети народилася потвора, яка в подальшому отримала прізвисько хуйло. Приблизно у той самий час, через пів року після його народження, відійшов у пекло уособлення диявола на землі тов. Джугашвілі. Чи не тоді ця комета отримала свої знамениті "роги"? Тепер їх втративши чи не набуде їх знову забравши із собою у засвіти чергову аватару нечистого (анциболотника) владіміра владіміровіча? Сподіваюсь так і буде, адже недарма під час останнього свого виступу він згадував Євангеліє примовляючи при цьому:  "Как это ни странно".
    Слава Україні!
© Incognito [07.04.2024] | Переглядів: 628

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.1/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook