для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вбивця України


Вбивця України
Володимир Олександрович Зеленський - прагне продовжувати нас вбивати: єдиний марафон провокує подальші напади на Росію та обстріл російських територій із боку Рокфелерів, котрі і контролюють зелену маріонетку.
 
Я вже писав - що для Зеленського важливо бути диктатором, важливо бути вбивцею, важливо бути тираном, що розпочне світвоу віййну: це ж не лишень росіяни винні у тому що відбувається у світі зі своїм дурачковим нападом на Київ - але і американці також: вони відмовилися вести перемовини із росіянами про мир.
 
Відставка Залужного - це зачистка армії від незалежних елементів та генералів, котрі хотіли стримати нашого президента від нападу на Росію та попереджали українське суспільство що це  неодмінно призведе до ядерного удару по Україні з боку Володимира Путіна. Ніхто зараз не слухає слів професіоналів - всі хочуть смерті та вбивства: цього і хоче наш лідер - цим він і користується.
 
І остааннє - це варто підкреслити - що необдумані дії нашого фюрера приведуть до непоправимих наслідків коли від ядерного удару Москви по Україні загинуть мільйони людей - але: для нього важливо що тут відбувається - він пробивається в американську еліту котра керує світом - ми не важливі для зеленого шута: він хоче мати влади аби вбивати.
© МихайлоАнтонишин [13.02.2024] | Переглядів: 259

2 3 4 5
 Рейтинг: 20.0/5

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook