для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бесплатний Сир у мишоловці


Бесплатний Сир у мишоловці
Віддамо дань моді - і скажемо пару слів про Сирського. Куди ж без нього.
 
Цікаво, чи багато наївних ще сподіваються, що українська армія буде здобувати значні перемоги під командуванням цього дяді?
 
У нього папа-мама і ніби братуха у мацквє, і він буде здобувати перемоги для України? Щас! А якщо жосткіє дяді з ФСБ візьмуть папу Сирського, старого Сира, за яйла і скажуть - дивись, син Сирський, єслі что - папє яйці кла-клац. Тобто, фактично папа Сирського - заложник у раші. І Сирський того не боїться? Та ви шо? Пиравда?
 
Ну вже не кажу про те, що ці Сири ісконно-посконно лапотниє русскіє.Ну ось читайте самі, коли мені не вірите. Роділся, крєстілся, учілся і вєрбовался в раісє.
 
Ісконно-посконну русскій
 
Чи ще хтось вважає, що цей кондовий русак модернізує українську армію? Модернізує, плять.
Нате вам картінку. Тільки не спортіть воздух від умілєнія. Картінка називається "Пєтька і Чапай".
 

 
Провангую трохи - для замилювання очей Сирський "звільнить" трохи територій. Трохи і дуже швидко. Але повторюю - дуже незначну частину території. А потім - швидке підписання "договору" з рашкою. На принципах рашки.
 
Далі поговоримо про СБУ, яке "пасло" Бігуса.
Історія майже смішна, парадоксальна, цирк на дроті і сцяння кривими дугами. Де офіцери СБУ були схожі по прикиду і поведінці на якихось продавців з Троєщинського ринку. Віськова виправка? Ні, не чули. Якіїсь ходячі гаплики.
 
І пересічні зразу заволали "Как так можна било? Опозорили Україну перед білим світом полюванням на пресу. Обвалілі рейтинг України!"
 
Йокарний же бабай - так на те й була розрахована оте "операція", отой движ на території готельного комплексу. Оте ходіння тудема-судема. Оті возіння валізок на коліщатках під камерами.
 
Ота тіпа при-СБУшна шобла ніби волала - "блять, знімайте нас більше на камери, віддайте записи журналістам, розкажіть, як ми, СБУ, сиділи в ресторані, як не хотіли розплачуватись картками і бігали по гроші. Ми ж, шобла М з СБУ всьо робим, щоб нас прийняли за лохачів, за тупорилих. Щоб нас запам"ятали. Щоб всі записи на камери зберегли".
 
Ну, я не скажу, що вони не тупорилі. Хоча, судячи з фоток, таки у них є рила. І стрьомні кросівки є. І стрьомне пальто на їхній бабі.
 
І от я думаю, що та стрьомна операція і була задумана мішами подоляками для дискредитації України. Бо мішам подолякам і прочим д"єрьмакам того і треба - дискредитація України, насмішка над Україною, підрив авторитета України. Бо чим Україні гірше - тим раші мішам подолякам краще. Ще й зірочку чергову раша дасть. Мішамподолякам.
 

© Левонтій [11.02.2024] | Переглядів: 2824

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook