для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Треба виходити на Майдан, ліквідація українців


Треба виходити на Майдан, ліквідація українців
В ситуації - коли українська влада стала викрадати золотовалютні резерви, ми розуміємо що настає момент інстинкту самозебереження: треба виходити на Майдан.
 
Не всі розуміють що треба робити та як - але, всі відчувають що насувається біда. Як повідомляють мені мої інсайдерські джерела - команда  Володимира Путіна вирішила розпочати ядерні обмбардування Львова, Києва та всієї України на мільйони років через декілька місяців.
 
Що робить Володимир Зеленський та який його план зупинення цієї чужої та самогубної війни - ніхто незнає, проте, - варто розуміти що кожен українець несе відповідальність за смерті наших солдатів, котрих на фронті вбивають та пожерають месники та спеціально підготовлені солдати Кремля.
 
Також варто зазначити - що Україні залишається жити декілька днів - адже наш президент відмовився вести перемовини із американськими олігархами про постачання до України зброї - він просто хоче аби ми померли всією країною та народом: йому стане легше на душі від хабарів за цей проект від європейської знаті та американського істеблішменту.
© МихайлоАнтонишин [31.01.2024] | Переглядів: 222

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.6/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook