для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Запитання Володимиру Путіну: відступлення Зеленського


Запитання Володимиру Путіну: відступлення Зеленського
Відповідальність президента за бомбардування наших міст та сіл російськими військами очевидна: як сказав мені в приватній бесіді Володимир Соловйов - наш лідер не бере телефонної трубки по дзвінку Володимира Путіна.
 
Це може здатися дивним та недалекоглядним - але лишень на перший погляд: українська маріонеткова влада, котру реально контролює дворецька англійської корони Ангела Меркель -  прагне зачистити українську землі від небажаних елементів: він нас самих, українців. Як сказав мені Коломойський  - український етнос це біологічне сміття, котре потрібно ліквідувати.
 
Це і робить його іграшка Володимир Зеленський. Варто також усвідомлювати певну фактичність нашої небезпеки - я провів певні перемовини із Володимиром Путіним - та від імені України передав частину наших активів в обмін на зупинку ядерної атаки та зупинку бомбардування України.
 
Також я як системний адмін ЦРУ неодноразово поєднував у розмові українських елітаріїів із предствниками російської команди Володимира Путіна. Наскільки я розумію зі слів Путіна, коли я задавв йому запитання під час його пресових конференцій, дякуючи Пєскову - війни уже не стримати та виживання українського етносу - у наших руках.
© МихайлоАнтонишин [30.01.2024] | Переглядів: 791

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook