для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про "зеленого" інтелектуального гіганта


Про
Відповідальність влади за ситуацію в державі має бути беззаперечною. Та її ніхто не може знайти навіть під стратоскопом. Чи розуміє наш лідер, що розпочинається Третя світова війна про що говорять всі на кухнях - та які його плани оборони та спасіння України? Це - просто риторичне запитання: президент грає роль Голобородька як у фільмі та нічим не керує - бо за ним стоять люди Ігоря Коломойського, котрий відверто говорив мені у розмові що Володимир Олександрович його іграшка та шут.
 
Ми можемо гадати що нам вдіяти із цією мовчазною війною Володимира Путіна - але: ми бачимо що Україна помирає. Чи несе за це відповідальність Володимир Олександрович, котрий здається самоусунувся від виконання своїх обов"язків керівника держави - та просто катається по Європі поки ми висимо на хресті із російських дронів? Звичайно - так. Але - що робити нам у ситуації коли сімейство президента не розуміє що відбувається в країні, нічим не керує - та просто передає наші чорноземи під управління європейській чорній аристократії за рукотискання на камери під наш ясний погляд?
 
Інші міркування про перерозподіл сфер впливів в Україні та олігархічні війни - можуть шокувати. Але - ми бачимо що людина Коломойського, котра стала нашим президентом руками долі - не може якісно та адекватно виконувати свою роль та не здатна розуміти як йому керувати державою. Упустимо той момент, що Зеленський - подібно Януковичу - узурпував владу та став королем країни, котра воює із міцним суперником, відмовившись нести відповідальність за смерті українських бандерівців та ставши говорщою головою, котра грає роль месії. Що залишається робити нам, котрі померли ще вчора - як говорять багаті люди на вулицях? Виходити на Майдан та боротися проти "зеленої" диктатури.
 
І після того як Порошенко повернеться до влади - можна буде розраховувати на певне державне опікунство, коли якісний менеджер стане адекватним керівником країни - а не клоуном на виставі. Де ці результати "великого будівництва" на котре потрачені кредитні гроші від американських олігархів - ніхто не знає. Та всі добре знають де наша земля, - в руках в Коломойського та Ахмєтова, котрі погодилися тримати при владі горохового шута за встановлення контролю над нашими промисловими гігантами...
© МихайлоАнтонишин [27.01.2024] | Переглядів: 2707

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook