для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Доступ до нашої влади над світом


Доступ до нашої влади над світом
Сьогодні викристалізовується етнічний перерозподіл українського козацького суспільства. Ми повинні чітко розуміти, що існує лишень один вихід - це напад Києва на Москву. Чи здатен Зеленський забезпечити перемогу - якщо він немає освіти, - питання другорядне адже вся влада в нашій державі у наших руках.
 
Після того як Сергій Шойгу стане скидати на Україну ядерні ракети - настане час великого вибору шляху: це складний процес обретіння свого власного "Я". Але, певні миттєвості споглядання та Даосизму стануть у пригоді адже війна це шанс швидко сколотити статок. У інших вимірах можливо і існує певний мир між племенами - але: ми прості люди.
 
Вигляд нового становлення української політичної нації - приведе до влади українців над Росією. Спомини про Голодомор не дають нам вільно дихнути ні на мить. Інші переживання про фактичність втрати еліти - стали просто катастрофою. Фінаснування армії стає першочерговим джерелом нового розподілу прибутку для самих простих людей. Ми мусимо пройти цей шлях із гідністю революції проти трутнів.
 
Малювання долі нас самих існує у вигляді схеми великого перерозподілу доходів бюджету - але, влада не спроможна забезпечити антикорупційні заходи. В такій ситуації можливість відбирання заводів у наших можновладних злодїів приведе до комунізації суспільства: всім подобається швидкий доступ до ресурсу - та він можливий лишень якщо інує захисний щит: це наше козацьке та бандерівське військо.
 
Можливість нагромадження масштабного ресурсу для нападу також на НІмеччину та Польщу котрі украли у нас європейський вибір та опутують кредитами стане шансом перемогти злих та нахабних ворогів України, котрі нагрівають на нас руки. Все це початок нової визвольної війни задля свободи українського народу: відлік часу на отримання влади над Землею для нашого демократичного суспільства запущений пісчаними кроками до реальности.
© МихайлоАнтонишин [26.01.2024] | Переглядів: 171

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.4/10

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook