для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вільний простір української агресії


Вільний простір української агресії
З інших спогадів - ми знаємо, що певна вірогідність смерті існує. Проте - сьогодні лишень перевірені факти має довіру та репутацію. Медіа стали шоу та не можуть відображати реальної картини дійсності. Все це спостереження за життям в Україні.
 
Петро Олексійович Порошенко - зміг здобути славу талановитого менеджера тому що сам створив свою корпорацію та будував Україну разом із Кучмою - але: навіть найрозумніші та найбагатші не зможуть провести реформ без самого демократичного суспільства, котре дуже кволе.
 
Ситуативні прогнози війни стануть початком великого переселення народів проте навіть криза не зможе здолати нашої віри у перемогу: ми стали дуже активними та мудрими і навіть російська навала не зможе нас зламати вже ніколи. Бандерівці мають всі шанси швидко захопити Москву - якщо будуть сповідувати братерські відносини.
 
Навіть економічний дефолт не зможе вбити вічне життя соціальної групи. І скільки би наші багатії не старалися нас продати чи купити - Україна існує та розвивається. Фінасування армії дуже мінімальне та ганебне - але: навіть із застарілою зброєю наш народ готовий до нападу на Росію та Володимира Путіна.
 
Все це робить нас непереможними воїнами, котрі знають собі ціну та можуть за себе постояти - вірогідність перемоги над російськими окупантами росте разом із нашою спроможністю боротися та вбивати ворожих солдатів. Все це певна система нового пошуку героїв. Наші громадяни дуже розумні та талановиті - і все це веде нас до захоплення російських прибережних територій.
 
Новий поворот у війні стане шляхом до агресії вже нашої - а не лишень ворога: сповідування принципів взаємної допомоги стане початком приходу українського народу до тотальної влади над світом. Ми залежимо від нас самих  - так само як колись наші козаки від гетьмана - та самоуправління та демократичні мехпнізми котрим ми навчаємся це виправлять уже у скорому часі.
© МихайлоАнтонишин [25.01.2024] | Переглядів: 348

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.4/10

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook