для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Порошенківська праця


Порошенківська праця
Ми існуємо в певній метафізиці - але: переформатування істини неможливе. Далі. Це певне уявлення українців про фактичність справ, - ми не можемо знайти своєї дороги та не можемо зрозуміти що робити: треба думати та приймати рішення самостійно.
 
Певна фрагментація живого організму України - це тиск на злочинність та існування Основного закону. Але. Також важливо розуміти що реалізація плану реформ приведе до тотального хаосу - існування нового порядку життя в Україні має привести до викристалізації чистоти розуму та помислів: варто просто бути відповідальним.
 
Інші думки - про розрив реальности та міркування про нові справи приведуть тебе до навчання та еволюції. Але, - певні помисли про розвиток історичного процесу осяйне новий час задля того аби існувати в реальности - а не задля того аби із тебе насміхалися: існує лишень той хто вміє працювати.
 
Не треба думати про якийсь рай там де немає взагалі нічого задля місії: там є лишень страждання.
 
Новинність іншого світу сповідує розроблений механізм нового процесу обретіння істини: Порошенко в принципі нічого не вкрав: він просто старався вижити як міг, працюючи аби будувати заводи, - так, він має бізнес і його немає без корупції та певних сфер кримінального дійства - але: чи стане нам у пригоді актор, якщо існує Путін два? Це не помилкове запитання: Порошенко багатий - він може навчити як нам самим стати багатими.
 
І певне розподілення праці та сфер життя - може надати процесу розвитку новий імпульс: це початок нового існування у сфері політики та права - але: немає процесу становлення без фактичности виконання наказів: світ належить тим хто може думати та бути самостійним гравцем...
© МихайлоАнтонишин [22.01.2024] | Переглядів: 175

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.5/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook