для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Причинно-наслідковий зв"язок? Чи логічний ланцюжок?


Причинно-наслідковий зв
Причинно-наслідковий зв"язок чи логічний ланцюжок?
Насправді - ці два поняття - то двє большиє разніци.
 
Причинно-наслідковий зв"язок - це зв'язок між подією (причиною) та другою подією (наслідком), де слідство є прямим результатом причини.
 
Ось наприклад: багата нагла мерзота рєзко перла крутою тачкою в місті на швидкості 150 км/год і втелющилася у бетонну опору. І отримала квиток до Кобзона. Є причина і наслідок.
 
Логічний ланцюжок - це інше. Але деякі істоти (навіть серед патріотів) не володіють здатністю до логічного, а тим більш до аналітичного мислення. А тому пояснюю їм на пальцях. На фігурі з трьох пальців, якщо точніше. Слухайте сюди.
 
1. раша розв"язала війну (підступно напала). Українська армія не мала достатньо бойового спорядження, щоб відбиватись.
Не мала аптечок, не тільки доброї, а й навіть аптечок китайської якості.
Не мала турнікетів. Добрих турнікетів. І то ціна життя.
Касок.
Бронежилетів.  
До чого та нестача привела? До загибелі наших воїнів.
Все те почали приганяти з-за кордону волонтери. Тягли навість на спинах.
"Влада" розкачувалась, але якось повільно-повільно. Ніби їй було нецікаво врятувати життя тих, хто міг не загинути на фронті, аби те все було.
 
2. Влада (ОП, міністри і підконтрольна ОП (це якийсь жах) ВР) тим чи ішним боком, разом зі своїми фірмами-прокладками, постачальниками, фірмами  "мам, дружин і губастих коханок"  не переставала красти гроші (мільярди!), що були призначені для воєнних та військових закупівель і потреб. Згадаєм виведені за кордон гроші за неотримані снаряди, військовий одяг. Згадаємо круті моцні автівки, які присилалися, в якості подарунка, для армії з-за кордону і дерибанилися владою. До фронту вони не дійшли.
 
Як це назвати? Мародерство? Ні, звичайно. Кому вигідно, щоб на фронті не було снарядів та військові були неякісно вдягнені та погано нагодовані? То вигідно раші.
 
Отже, мова йде не про мародерство на крові, не про корупцію, а про ДИВЕРСІЙНУ роботу НА КОРИСТЬ раші. Бо мова йде про ПІДРИВ ОБОРОНОЗДАТНОСТІ нашої армії.
І насрати, з яикх причин закуплялися ті яйця рєзнікова по 17 гривень - з сатанинської жадоби чи з виконання наказу рашки. Я вважаю, що з двох цих причин разом.
Можемо уявити, що їхній куратор з раші каже "ви там, парні, мутітє как хотітє, разніцу сєбє в карман пакуйтє  на оффшори. Но чтоби ВСУ нє получілі снарядов, чтоби воєнниє украінскіє наработкі билі закрити і унітожени. Нікакой разработкі дронов. Рвітє отношенія с пшекамі і брітамі".
 
3. Уявімо, СКІЛЬКИ життів було б збережено (десятки а може й сотні тисяч) - аби ті всі мільярди пішли на озброєння.
 
Але ще є такі довбані патрійолопи, які можуть мичати питання "А до чого тут Президент?" Поки цей "президент" особисто не насере таким своїм симпатикам в рота, доти вони не зрозуміють, до чого той президент.
 
Прошу послухати відео, як яскравий приклад сильного логічного мислення. Хлоп не етнічний українець, але як чьотко набуцькує ворогам
 

 
ПС. Ви, звичайно, думали, що то були отелі бабери-пройдиствітки Глиняної? Наївні! Та баба просто була прокладкою  для справжніх власників. Може, один з тих отелів - то власність власника "золотих яєць.
 
Після серії публікацій постачальник харчування для ЗСУ Глиняна терміново позбулася готелів у Хорватії
 
© Левонтій [14.01.2024] | Переглядів: 2252

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook