для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

диявол криється в деталях 2


диявол криється в деталях 2
          Спостерігаючи за дебатами кандидатів в президенти Китайської Республіки (Тайвань) відкрив для себе "цікаві" факти. Виявляється адміністрація діючого президента цай і її прихвосня ке - який і є кандидатом від правлячої демократичної партії - зробила все для денукріалізації острова. Так вже до початку 2025 року планується закрити два останнії діючі атомні реактори - 4 вже успішно закрили - хоча вони й близько не відпраціювали свого ресурсу.
          Водночас кандидат від опозиційної партії китайських націоналістів (Гоміньдан) Хоу Юі - відназначається діаметрально протилежними заявами. Він чесно каже що "зєльона" блаж (в ЄС атомна енергетика визнана зеленою) становить смертельну небезпеку для нац. безпеки. Бо реально найбільш вірогідним (практично 100%) сценарієм удару КНР по незалежній провінції є
зовсім не загроза висадки. А банальна морська блокада - щось на кшталт карантіну Куби організованого адміністрацією Кеннеді - формально навіть не казус беллі. А оскільки 100% енергоносіїв острів отримує ззовні - це = гарантована поразка..
        Так в чому ж криється диявол??? цай - це креатура американських демократів - і людина особисто байдена. Тобто так чи інакше її дії узгоджуються з Вашингтоном.
        То що це виходить на словах адміністрація американського президента - говорить що робить все для зміцнення незалежності острова. А на практиці виходить прямо протилежне. Вже не говорячи про те що в звязку зі збільшенням попиту на енергоносії внаслідок закриття АЕС - збільшуються ціни - а це ключовий фактор котрий дозволяє пітримувати штані режиму путіна...
        
© dikiybober [31.12.2023] | Переглядів: 182

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook