для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

500 000


500 000
Отже, 500 000. Що таке 500 тисяч? Якщо уявити - це населення здоровенного міста. Як для України - то захмарно.
 
То не було-не було, а тут баац - нате вам, мізкуйте. Чому пишу з таким скепсисом?
 
Тому, що для країни, яка 2 роки нічого не робила для "все для фронта, все для перемоги" - то як палицею по хребту. Хрясь!
 
Ну, не так щоб країна нічого не робила. Робила. Волонтери напрягалися, тримали фронт. У будь якому сенсі цього слова. Влада і привладні теж напрягалися - як вкинути у торбу шлунку більше грошей, вкрадених у фронта. І не тільки грошей - вагони волонтерської допомоги теж безслідно падали у яму їхніх шлунків. Але з прямих кишок, з їхніх смердючих сфінктерів вилазить не лайно - вилазять мільярди доларів і євро у закордонних банках. То нічого, що ті долари липки від крові.  Гроші не пахнуть, а якщо і пахнуть кровью, то може всяким мародером на війні той запах приємний. Нєхіло збуджує.
 
Знаємо, що можливсті раші у мобілізації свого войовничого агресивного  гівно-населення нескінченні. Там вдосталь біомаси, яке попре на фронт. Але там повно і зброї. Вони її клепали рокАми, десятиліттями. І Україна їм свою віддала. З рук в руки, навіть без розписки. Ракети, бомбардувальники. Ну то таке...Вкусив би себе за сраку, але вже пізно.
 
Так от. 500 000 - то захмарно. Але якщо фронт вимагає - то хто ми такі, щоб сперечатися? Ми можемо тільки "вознікать", чому син Данілова, чи Порошенка, чи взагалі якоїсь найменшої сошки у ВР чи у іншій владі не на фронті. Чому пів-України плаче, а пів-України скаче.
 
Ми ж знаємо, що Зєліни другани не вміють воювать, з їхніх же слів. Бо їх можуть вбити. А от інші хлопці, які на фронті - вони вміють воювати. Навіть актори, навіть танцівники балету. І їх теж можуть вбити, але то вже таке. Кожному - своє.
 
Так от. 500 000 - то велика сила. Але...але...ми ж чуємо, що наша армія має ЗАРАЗ снарядний голод. Наступ провалено, бо нема достньо зброї. Кажуть, щось потужне для нашого наступу рашковани знищили під Хмельницьким.
 
Так от у мене питання - ті 500 000 чим будуть воювати? Як радянські солдати мали одну гвинтівку на 5-тьох у 1941?
 
Отже, або Україна чекає потужних поставок зброї, під яку і робиться ця мобілізація. Або..або..у мене це все викликає питання. Чи мова йде про ротацію?
 
© Левонтій [26.12.2023] | Переглядів: 276

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook