для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що таке маніпуляції та як вони виглядають


Що таке маніпуляції та як вони виглядають
Дивна штука, але "всепропальці" (дивись - корисні ідіоти) в багатьох західних виданнях, розганяють бздуру про те, що Україна свій наступ в 2023 році провалила, шанси перемогти "бензоколонку" втратила, і вапше, прийшов час домовлятись!
 
Ну, по-перше, таки варто з'ясувати хто ж провалив наш наступ?!
Бо якщо виходити з тої ж таки американської доктрини, коли вони військові дії проти ворога починають з того, що методично, на протязі десь місяця, розносять на друзки його позиції і тільки після цього туди заходять американські підрозділи щоб "зачисти" те, що ще хоча б рухається, то хто власне не надав ЗСУ авіацію та дальні ракети, союзники агов?!
 
Вже навіть не кажучи про те, завдяки кому орки мали можливість дев'ять (9) місяців готуватись до нашого наступу, "засіваючи" все довкола мінами та облаштовуючи собі залізобетонні укріплення.
 
А про те, що союзники вщент завалили  наші склади двадцяттю (20) дальніми ATACMS-ами, навіть соромно згадувати.
 
Так що "дорогі" нам союзники, хоча б підвозьте вчасно "патрони", в необхідній номенклатурі та кількості, чекаємо.
 
По-друге, шанси перемогти "бензоколонку" ми абсолютно не втратили, оскільки ми взагалі тільки розігріваємось.
 
Бо це ж агресор, замість того щоб за три (3) дні взяти нашу столицю, золотоверхий Київ, тупцює зараз під Авдіївкою, залишаючи там, як мінімум, по 1000 пакетів "живої" сили щоденно та купи брухту від бойової техніки.
 
А ВСУ в цей час з плацдарму на лівому березі Дніпра, уважно придивляються в бік Перекопу, за яким їх приходу з нетерпінням чекає наша перлина - Крим.
 
Ну а щодо "домовлятись", то навіть якщо "бензоколонка" зараз вже дозріла до того, щоб дриснути за межі кордонів 1991 року, то це лише привід почати серйозну та прискіпливу розмову про виплату Україні репарації.
 
Бо нам ще країну відбудовувати,
і точно не руками російських  військовополоненних, бо щоб вони не будували, все що в них виходить так це -  "ізба" та вуличний "нужнік".
 
Так що з невідворотньо наступаючим Новим роком та нашою Перемогою в ньому!
 
Р.S. Доречно зазначити, що з-за цих публікацій в західних ЗМІ, досить відверто виглядають (стирчать) "вуха" всім відомої "педерації".
© Блик [26.12.2023] | Переглядів: 393

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.5/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook