для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Концентрація свідомості


Концентрація свідомості
Ми стали свідками драми, коли політичні, глобальні лідери - втратили довіру та стали маргіналами...
 
По суті, треба певним чином усвідомлювати як іранські та російські терористи виводять моделі своїх злочинів та конструюють сво психообрази в головах... Але - вони це роблять під кальяном, вином та героїном: це просто певний політично-історичний теніс як бізнес коли вони змагаються хто більше зможе вбити невинних жертв та хто стане знову керувати своїми безжальними та безголовими бандитами, котрі виконають любий злочинний наказ свого осподаря.
 
Інші люди будуть нестися до церкви аби вимолювати Бога зупинити масові вбивства та будуть чинити все аби зупинити це історичне самогубство та безжальне, хижацьке ставлення політиків та олігархів до простих людей.
 
Але - для нас це все немає ніякого значення, - ми просто заручники трероистів, котрі ще не можуть урезонити себе такими...
 
Іноді треба просто подивитися на реальний світ поза камерами телебачення - аби зрозуміти що йде безжальна війна між бандитськими групами за контроль над світом. І політики бандити, і ми самі бандити, котрі погодилися - так невинно та нахабно, так грубо та так глупо - мовчати.
 
Це просто робота поліції їх саджати по тюрмах - але: немає уже навіть натяку на право та закон. По-іншому будуть ставитися до нас до наші внуки та діти, коли ми не змогли передати їм історично-соціальну естафету будівницвта країни рівних можливостей - адже немає уже навіть грошей у простої людини: все наче порохотягом виходить на зовні: це просто гра коли ти не можеш виграти заздлегідь.
 
Але. Нова історична перспектива кличе до війни за себе - коли ти можеш стати месником та сам з усім цим боротися...
 
Ми можемо перемогти якщо будемо думати та працювати і любити себе та дітей, - час аби позбавитися цих бовванів прийшов, слід просто сконцентрувати увагу на реальному, а не на телевізійних та медійних міфах.
© МихайлоАнтонишин [29.10.2023] | Переглядів: 156

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.8/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook