пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нічні думки…


Нічні думки…
Це ніч після другого туру виборів Президента України 22 г. 43 хв. Поки що і слово Президент, і слово Україна пишуться з великої літери, поки що ще жевріє надія – а раптом пронесе, а раптом ЮЛЯ зможе завдяки своїй Силі Волі, з Божою допомогою виборити Україну, зберегти мою країну. Така надія ще є, але це скоріше не надія, а самоомана, адже ясно для мене, ясно для всього Світу, що – по-перше українська нація за 18 років існування держави не сформована, а по-друге це сталося через відсутності у українського етносу здатності до державотворення. Так, ЮЛЯ ще може перемогти ворогів України, але вже ніщо не може зберегти власну гідність «українського народу», а насправді - населення України, яке сформувалось на протязі багатовікового панування сатанинської імперії на теренах, як тепер доведено нинішніми президентськими виборами, безвольної етнічної біомаси.
Колоритні клоунські постаті ющенко-тягнибоківсько-хмарівського ґатунку, які в своєму безпорадному нарцисизмі здали свою націю ворогові лише допоможуть нашим потомкам зрозуміти моральний стан суспільства, в якому живуть( або, коректніше – жили), звичайно і нормальні люди, але ублюдків-клоунів все ж таки виявилось трохи більше. Оце і є трагедія демократії, саме в цьому її недосконалість. Але це недосконалість не Божого промислу, який привів прогресивне людство до цієї форми організації суспільства, а недосконалість людини, яка стала на гріховний шлях, відмовилась від Божих порад, що їх донесли до всіх християн України ієрархи всіх Християнських Церков, і розтоптали свою Країну чоботами кримінальних холуїв Московської імперії.
Патріотичні галичани раді відправити на імперську Голгофу єдину надію України – ЮЛЮ, вони задовільнені цяцькою (а саме так виглядає орден «героя України» після нагородження ним анти українця Колєснікова) дійсних ГЕРОЇВ, вони виявились готовими замість 100%-ного результату голосування за Україну дати результат «скептично рефлексуючий» саме такий, на який їх успішно прозомбувала тупа, але, як виявилося ефективна московська пропаганда.
Романтичні націонал-демократи чомусь завжди проводили аналогії між Україною і Францією. Як це недивно, зараз дійсно такі історичні паралелі актуалізовані. Так саме як сврго часу французький король зрадив Жану Дарк, сьогоднішній псевдо президент-бджоляр зрадив єдиного ефективного українського державника Юлію Тимошенко. Йому виявилось замало 5 років бездіяльно «керувати» країною, паплюжачи її перед Світом своєю недолугістю і сільською провінційністю, він наслідуючи аналогічному французькому монарху наостанок свого ублюдочного царювання спаплюжив не тільки Українські державні нагороди, нагородивши ними відвертих ворогів України, але і дійсних Героїв України, нагородивши їх спаплюженими вже не орденами, а наостанок здав і саму Державу антиукраїнському клептоману-ХАМУ. І, яка іронія долі України, до цієї здачі своєї Держави долучились і «українські націоналісти», які насправді виявились банальними мазохістами…
О двадцятій годині пригнічений попередніми результатами голосування я перемкнув телевізор на канал RTVi і продивився програму Віктора Топалера, який спілкувався з російськомовним єврейським бардом Юрієм Лоресом. Юрій Лорес співав свої геніальні пісні з філософським змістом на біблійні теми… а я подумав, що євреї будуть захищати свій клаптик Землі Обіцяної до останньої краплі крові своєї, а українці здають ворогам свою неосяжну країну без жодної боротьби примітивному неосвіченому гопнику.
Нюрка Герман – дешевий московський агент впливу перейшла на російську мову, думаю, що скоро не тільки говорити українською, а і говорити, що ти українець стане соромно перед усім Світом.
P.S. А славити нічого не залишається…?
А може колись Україна таки стане державою ?
От тоді і будемо ЇЇ славити, а поки що -
                                                    ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
© В. Пселдонімов [08.02.2010] | Переглядів: 4386

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook