для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Патрійолопи


Патрійолопи
Може у вас дуже міцні нерви, але мені інколи хочеться сказати декому з українських патріотів - "Закрийте свої пельки і помовчіть. Просто помовчіть".
 
Недавно Зеля сильно виєбнувся зашкварився з "подякою" англійцям. Дуже сумнівно вилядала та "подяка".
 
Хто аплодував? Аплодувала раша. Бо навіть не побити, а надщербити горшки з Великобританією -то смерті подібно. Бо саме завдяки Великобританії україна ЩЕ дає пиздюлів рашкованам. Сама брити підганяють копняками світ, щоб той якось допомагав Україні. З яких би там власних причин битанці те робили.
 
Ота саркастично-распальцовочно-образлива подяка Зелі Воллесу сильно порадувала рашку. А чому ні? Зеля ніби виконав наказ рашки, побажання рашки. Це на гумор не тягне, а тягне на йобану проросійську диверсію.
 
Посол Пристайко сказав, що так робити не добре, а Зеля взяв і зковирнув непоганого посла Пристайка з Британії. Нахіба? Ну щоб вгніздити в Лондоні тухлі золоті яйця Рєзікова.
 
Наразі хтось там щось там сказав в Польщі проти України. Ну сказав і сказав. Визнаємо - не в тому ми стані, щоб зараз, блять, качать права з Польщею. Яка є нашим головним адвокатом у Європі і світі. Без якої нам піздець.Бо вона - ХАБ. Для того всього, чим Україна зараз воює.
 
Ми підійшли до війни голі й босі. І саме Польща моментально і ДОБРЕ прихистила сотні тисяч українців. Усяких. Потребуючих допомоги і хитрожопих.
 
То може не на часі саме зараз показувати свій гонор полякам? Може треба стати хитренькими ? Там бачимо, там не бачимо, там замнем для ясності. А після війни якось розберемося. Нє? Треба наливати сраки червоним кольором, як гамадрили, і показувати ті возмущьонниє сраки Польщі? Дебіли, блд.
 

 
© Левонтій [02.08.2023] | Переглядів: 1209

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.3/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook