для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хто дамбить мацкву ?


Хто дамбить мацкву ?
Я дивуюся наївності. Невже не ясно, що всі ті дрони, що дамблять мацкву - то є справа рук ФСБ?
 
Ми радіємо з тих насправді укусів комара, які нам не приносять жодної користі. Окрім неповної радості. А от хутіну зиск з того "бамбіння" є. Він може сказати і каже "сматрітє, укри-нацисти атакуют мірную мацкву. мірних людєй. сіті-центр". І це для ялового світу вже є вімазкою для хутіна, коли він бомбить українські міста. Бо єво разазлілі. Справацировалі.
 
І він бомбить. Він би бомбив і так, без того "долбіння макви". Але так йому естетичніше, бо то ж  сприймається довбойобами як "мєсть за то, что бомбілі мірних масквічєй".
 
Навіщо ЗЕ б"є себе в груди, що, мовляв, так, так, то саме Україна запустила свого дрона? Навіщо грає в гру раші? Йому сказали те сказати. бамбіть мацкву - то показати "слабость путіна". Тобто -  необхідність скоріших перемови з "путіним", бо інакше "расія распадьоцца і аружіє пападьот в рукі вагнера".
 
Я дивуюсь розумним аналітикам, які радіють з того "дрона" у сіті-гавно-центрі. Я розумію, що дуже хочеться, щоб у них теж дамбануло. До повної їхньої усирачки.
 
Але будьмо реалістами. Її треба дамбіти, але ж Рєніков сказав, що нафіга нам ті весільні мавіки? А до інших, військових, у Рєзнікова руки не дійшли, бо мацав ними яйця по 17 гривень
 
ПС. Ви не чекали на нас? А ми пріпьорліся. To wink
© Левонтій [31.07.2023] | Переглядів: 444

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.2/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook