пароль
пам’ятати
[uk] ru

Розруха в головах.


Розруха в головах.
                  інколи беру і слухаю різних чупакабр - типу зеленського, гетьманцева. Виявляється в майбутньому Україна буде Меккою зеленої енергетики.
                  А я щось не вірю. От недавно прочитав статтю
https://minprom.ua/news/298563.html
яка відповідно грунтується на статистиці опублікованій міністерством економіки Японіїї. І уявіть собі саме на основі подібної статистики - її подальшого аналізу і взагалі стану виробництва - японці планують розвиток своєї енергетики
 
                 от чим мені подобаються японські чиновники - тим що вони чесні(відносно). Замість того щоб натягувати сову на глобус вони чітко  показують що в країні  рецессія - і планування їх економічного розвитку (звучить дещо парадоксально) - насамперед враховує цей. Факт у нас з фундаментальної точки зору справи набагато гірші ніж у Японії - скорочення населення іде значно швидче і у нас реально промисловий занепад і крах цілих галузей (виробництво прокату, металообробка) а не просто дуже помірне скорочення. Але наші зебіли вітають в облаках - будують якісь сумашедші програми по створенню нової зеленої енергетики - ціною в десяткі мільярдів - питається  для кого?? Для побутового споживання і промисловості - цілком достатньо атомної генерації яка вже є. А всі ці "інвестиції" це гроші на вітер.
                Якщо хтось не поняв - ще раз. Будь-які інвестиції це витрати котрі потрібно повертати. Навіщо витрачати гроші на те що тобі не потрібно - і точно не буде потрібне в найближчі 10 років?? (додаткова сезонна електроенергії) Коли є проблеми з підтримкою того що є в належному стані. Відповідь доволі просто - така ж як і у випадку велекого крадівництва - голвне не результат - головне не результат а процес - в процесі якого можна щось спиздити (втім це держстандарт в системі управління України).
© dikiybober [19.07.2023] | Переглядів: 222

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.8/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати