для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До цього цього не було


До цього цього не було
   Всі мабуть чули, що після пред"яви від Орди "можем повторить" , тобто погрози вийти як діди на Одер і Дунай, Старе НАТО переїхало до Львову. Міркування були такі. Минулого разу по Новому НАТО Орда погуляла лише сезон (хоч Орбан і досі - вилитий Бела Кун), але в подальшому, незважаючи на численні спроби і неймовірні зусилля, відбити у тамтешнього населення звичку відрізняти лайно від шоколаду не вдалося. Тому, як тільки з"явилася можливість, тобто число "за" перевалило за 50, НАТО їх скоренько взяло під крило. З Русями складніше. По Червоній і Білій Орда пройшлася жорстко, але лунаючі час від часу з франківського ненацька і зза тернопільского бару  "москаляку на гілляку" вселяли надію, що хоча б з Червоної можуть вийти люди. Русі ж Новгородська і Київська були установчо вирізані Ордою під ноль, а регулярні денацифікації з демілітаризаціями викорчовували занесені норд-вестом паростки під "Херсон". Звичайно, дифузії, міграції, все таке, але все ж таки  - від гріха краще подалі.
А тут війна і запрацював сепаратор. І горизонталі змінились вертикалями. І що ж за субстанцію у нас винесло нагору? Тих же нетонущих ординців.
І от маємо : 90% низу обидвох Русєй хочуть в НАТО, а 90% вершків (по ділам , по ділам їх, а не по піздєжу - Вікіпедія від Матвія) - не хочуть.
Напрочуд легко в Україні організувати Майдан, просто скажи в Вільнюсі - ось тобі, Вовка, квиток в НАТО, але навзаєм ти нам кладеш на стіл (здесь і сейчас) наказ про звільнення Єрмака і Татарова.  І...не підпише.
Та тільки проблема ж залишається - от як (яким чином ) таку країну прийняти в НАТО ?
Хоч би й хотіли.. ШІ, нафаршований демократичними фічами , ясно, що скаже  - НОУ.  
...засада (          
© Дюма [05.07.2023] | Переглядів: 1894

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.6/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook