пароль
пам’ятати
[uk] ru

За кулісами вистави


За кулісами вистави
Ми бачимо - що американці організували "боротьбу із тероризмом" аби репресувати реальних лідерів революції на Землі. Але - також важливо зрозуміти хто стояв за цією авантюрною кампанією - клан Ісуса, котрий підкупив американську еліту....
 
Далі. Нам треба чітко розуміти що у нас немає еліти - всі продалися інопланетянам. Але. Нам треба розуміти що створені таємні репресивні органи котрі вбивають незалежних журналістів та лідерів, говорячи що це терористи та вороги спокою. Насправді Ісус створює передумови для комунізації Землі після чого настане Бредбері та Оруел.
 
Далі. Варто розуміти що росіяни працюють на Яхве - більше того росіяни стали рабами та батерейками мафіозного клану Яхве котрий нами торгує як шлюхами. Але. також варто розуміти що для нас важливо повстати та зберегти вогонь в душі, - ним треба окропити рабів релігій що стали відщепенцями та інсайдерами богів...
 
Також варто бачити що спецслужби вбивають тих хто несе правду та свободу. Венера підкупила олігархів та бізнеменів - політиків та журналістів, - у нас немає нікого хто би міг нас урятувати: ми стали вигнаними дітьми котрі вже не можуть мати права на життя. Ми мріємо про велику революцію котра поверне нам сили та життя - але: нас продовжують поїдати боги та інопланетні злодії.
 
І далі. Нам треба перестати вірити політикам та священникам - вони стануть говорити про покору та про моління: ви просто маєте бути ворогами самим собі. Все це гра богів - вони хочуть продовжувати живити нами своїх рабів та бандитів. Час аби піднятися на всеземельну революцію настає - ми стали воїнами: наше завдання повстати проти влади, котра ховається за кулісами.
© МихайлоАнтонишин [30.06.2023] | Переглядів: 188

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.9/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook