для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нас наєбали


Нас наєбали
Ми абсолютно інфатильні.
 
І війна, що висотує українську кров з 2014 року, не навчила українців аналізувати ситуацію, яку мутить раша у раші. А може у раші, але не тільки раша.
 
Зараз з кожного закапелку інтернету визирає огидна мармиза непригожого Прігожина, й ми регочемо з його броска "нах москау" як реготали б з "Похождєній бравого солдата Швєйка".
 
Але Прігожин - не простак Швейк, а хитра сатанинська личина, ісчадіє раші. І нічого доброго від нього не можна чекати, навіть доброго на грам, на пів-грама.
 
Нас розвели як котят, а ми ще й сьогодні регочемо и плескаємо в долоні, бо "путін оказался слабим".
 
путін не слабий (ХЗ, чи є той путін взагалі, чи то груповий путін, чи недопутін). Є раша - кровний ворог, і є розводняк від раші під кодовою назвою "прігожин нєнавідіт шойгу".
 
Отже, навіщо вони замутили той дешевий балаган? Те, що там загинули льотчики-вертольотчики, на те  і нам, і путіним, і русскаму народу - начхать. То расходний матєріал, мізансцена, декорації до того спектаклю. Пара якихось вертушок, навіть дорогих, літачок, пара дохлих русскіх вітязєй-воєнльотов. Але та вся декорація було необхідною, щоб спектакль вдався. Щоб в нього повірили.  І він вдався! І повірили! Повірили, Карл!
 
Той спектакль може бути не їхнім лєблядіним озером, а чорним лебедем для нас. Бо все повертається на те, що Україну будуть замирять зі "слабим путіним". І вже європейські і мериканські ЗМІ "озаботілісь, бо красная кнопка попадьот в рукі вагнеровца-прігожина. А от путін на тій кнопці руку тримає впевнено - і йому можна довєрять. А тому - вперед, варто швидко домовлятися з путіним, бо він наразі ослаб, але руку на кнопці тримає вппевнено, не те що прігожин, у якого руки трясуться.
 
І вже понєслось гівно по трубам. Байден заявив, що не надто швидко ВСУ наступає. Вони думали, що буде швидко, а ВСУ повзе. Нєпорядок. І ось-ось ЗАЕС взорвуть, за наказом путіна. Того путіна, який чьотко тримає руку на червоній кнопці, і йому можна довєрять.
 
І "наш" Боневтік теж рєзко видав, що ось-ось ЗАЕС рвонуть. І Буданов в курсі. Він всьо просьок, ванговитий  Буданов. Тобто, хто зрозумів - ЗЕ хитровиєбанним викрутасом САМЕ ЗАРАЗ підтримав Байдена в тому, що "ну може й справді треба замирятись, поки тротіл не рвонув".
 
Звісно ж, що  кацапери замінували ЗАЕС, але ніякі буданови нічого не знають, що й коли буде, як не знали про підготовку підриву Каховської ГЕС.
 
І, здається, це все не ілюзії, а таки поведуть Україну до "пєрєговоров і міра", де ЗАЕС "по договору" відйде Україні, а південь і Крим - раші. Нагадаю - коридор у Крим і був основною метою путіна. Тому й Чонгар йому розмінували.
 
Так що покажіть тому дулю, хто все ще регоче з "потєшного" Прігожина. Бо зараз режисери того спектаклю планують другий крок - а саме, КОЛИ вже прямо сказати про "начало пєрєговоров".
 
І з огляду на те, як бомблений-перебомблений Харків весело виє і реве на появу губатої колаборантки Лободи, хочеться сказати "та пішли ви, долбойоби", але так сказати не можна.
 
Бо так сказати не дозволить кров тих українців, кого вбито за Україну. А тому мусимо пручатися, щоб не вийшло тих "пєрєговоров", якогось жахливого спектаклю, який було розпочато з па-де-де сатани-Прігожина.
© Левонтій [26.06.2023] | Переглядів: 581

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.4/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook