для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рузскій бунт


Рузскій бунт
Хороший день (тьху-тьху-тьху, шоб не сглазить).
Ітак, ситуація подібна до славного Смутного часу: прогресивна для Московщини влада прямої демократичної дії спадкової аристократії, Семибоярщина (сама назва якої у нас чогось за російською традицією досі вживається з негативними конотаціями), обирає царем московським польського королевича Владислава. Той радо погоджується на царство, разом з тим не бачить потреби міняти заради посади католицьку самоідентичність на московську єретичну течію православ'я. Тим часом, в рузской глубінкє триває повстання під проводом Лжедмітрія #2, що тоже предендує на московський трон. Козаки під проводом Сагайдачного спільно з військом Владислава беруть в облогу Москву. На жаль, подібна ситуація не влаштовує гражданіна Мініна, що агітує князя Пожарського провести спецоперацію з деокупації расєюшкі і відновлення конституційного ладу...
 
Так вот. Нинішня ситуація подібна, але протиборчих сил, на жаль, менше: на Брянщині й Воронежчині пустує РДК під біло-синьо-білим стягом. Тим часом, Прігожин, мавпуючи Муссоліні, веде своїх урок під фашистським стягом в похід на третій Рим. Події, на щастя, розвиваються стрімко, є невеликі шанси на успіх. Друга армія міра, відповідно, вимушена буде, принаймні тимчасово, переключити, свою увагу з загарбницької війни проти України на громадянську війну всередині Росії, з приводу якої я принагідно виражаю свою велику стурбованість. Є невелика надія на Інгушів, як найбільш національно свідому, НМСД, меншину расєї, ображену до того ж на Кадирова й Путєна за крадіжку територій (з 24 лютого 2022 лише в Інгушетії пригадую протести проти мобілізації з застосуванням сили проти російської мусорні). Ну, може ще на Зелений клин, де в Хабарівці відбувались масові протести після дєрзкого арешту губернатора Фургала. Ну, і, собствєно, на саму Чечню, яка може спертися на свої давні добрі сепаратистські традиції в разі часткової перемоги РДК та/чи Вагнера (піхотинець Пітуна Рамзанка Диров в такому разі неожидано превращається в блєдну тєнь героїчного президента Ічкерії Д. Дудаєва, що функціонально нам вполнє підходе). Хотілось би, все ж таки, щоб протиборчих сил на росії було якомога більше: білих, красних, зєльоних, жовтих, коричневих і фіолетових. Тим більше вони захопляться процесом і тим простіше нам буде скористацця історичним шансом і запригнуть-таки в НАТО в послєдній вагон, не забувши попередньо повернути свої законні землі й установити "санітарну смугу" на суверенних територіях Ерефії.
 
Дещо мішає также налічіє живого Путіна, що суттєво відрізняє сьогоднішню ситуацію від Смути, коли на сакральному для к@ц@пів царському троні зіяла пустота.
Ну, втім з Путіним понятно. Він уже навєрняка Каддафі і, не залежно від успіху чи провалу Прєгожина, що, подібно до Волтера Вайта, пустився во всє тяжкіє, зрозумівши, що Х-ло його тепер вже навєрняка ліквідує і втрачать йому вже нічого, російський Каддафі Владімір Путін закінчить так само, як і його лівійський попередник: буде знайдений переляканим в водопроводі, згв@лтов@ний і стр@чений. Вполнє в восточном вкусє.
 
Естетично, понятно, це все викликає вдоволення глядача. Та є нюанс. Ми всі це все вже бачили: Разін, Пугачьов, Катерининський переворот проти чоловіка, золота табакєрка, поп Гапон і Кривава неділя, Лєнін, Новочеркаськ, ГКЧП, штурм Білого дому і т.д.... Будь яка смута на Росії закінчується стабілізацією і продовженням оцього вот гидотного фашистського болота. Потому ні ДРК, ні Вагнер Росію, на жаль, не угроблять.
Звідси вивод: піковий момент дестабілізації РФ - це наше вікно возможностєй вступить за прискореною процедурою фінського образця в НАТО. Значить, нада зробить все, щоб буть до цього повністю готовими. Тривожний чємодан збирать, як в лютому 2022: пакувать Крим, Донбас, Запоріжжя, Херсонщину і стрємітєльно тікать під парасольку США, поки ядерною дубиною не став махать прідурок Прєгожин.
 
А так, вобщє, приятний день

 
Уже публікував у себе в фєйсбучікє: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02WD2E39cgeuMHbDADE53xqkypzxQidwgt5phm3BNmF7qzN7DgyF54ojoFSqko4jjHl&id=100003721582394
© @ндрійко [24.06.2023] | Переглядів: 4135

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.1/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook