пароль
пам’ятати
[uk] ru

Звільнення людства


Звільнення людства
Зеленський прагне бути лідером котрий має владу та може керувати світом. Але - для нас важливо не перекладати зі здорової голови на хвору: треба перестати свартися та створювати свою еліту котру вбили росіяни.
 
Далі. Це певне нагромадження нової сили аби керувати своєю державою самостійно - треба мати сили та сміливість аби заявити про себе - треба мати сили аби вбивати своїх ворогів: треба вбити російську державу та мати сили аби знову керувати світом.
 
Далі. Ми можемо знову стати силою котра стане новою демократією - але: для нас важливо не переставати вирізати російських солдатів: для нас важливо вирізати російських жінок та дітей та продовжувати вирізати російських офіцерів: нам приходить шанс стати месіями що стануть багатими та знаменитими.
 
Далі - це унікальний шанс перемогти Росію - це виконання нашої місії перед Богом: нам треба вбити російський народ та вирізати російську еліту: це помста за Голодомор та сили аби спасти людство від страшної диктатури. Але - нам не треба втрачати шансу вбити російську армію: треба напасти на Росію та вирізати її.
 
І далі - це велика можливість здобути славу героїв та спасителів - Захід бачить що ми вбили Росію та фінансує нас - але: варто розуміти що нам потрібні довгострокові інвестиції та сили аби звільнити Азію - нам треба знищити Росію ядерними ракетами та почати вирізати всіх росіян світу ножами та автоматами.
 
І далі - це велике потрясіння - вони думали що ми слабкі - що у нас немає мужності та сил - але: ми вбили їхню армію та стали скидати ядені ракети на Москву - ми заслужили славу воїнів та рятівників, - ми стали героями котрі вбили російський народ, звільнивши людство...
© МихайлоАнтонишин [18.06.2023] | Переглядів: 188

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.4/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати