пароль
пам’ятати
[uk] ru

cхоже на мирний договір - Білл Гейтс з [STRIKE]приватним[/STRIKE] державним візитом до КНР


cхоже на мирний договір - Білл Гейтс з [STRIKE]приватним[/STRIKE] державним  візитом до КНР
            Зустріч Сі та Гейтса - перша зустріч такого рівня між лідерами країн такого рівня починаючи з 2019р. коли китайці безуспішно намагались домовитись з трампом.

            Чимось віддалено нагадує зустріч Девіда Рокфеллера з Хрущовим в 1964 році. Хоча є сильні відмінності лідер банкстерів США здійнював свій візит майже таємно практично без висвітлення в пресі - та без офіційної програми. Тут же все навпаки.
            Схоже  КПК фактично виписала чорну мітку божевільній команді за права трансгендерів з Білого Дому на чолі з байденом - послідовно скасувавши візит байдена, блінкена - відмовивши остіну у зустрічі в Сингапурі. І от після цього зустріч з одним з лідерів Уолл-Стріт на найвищому державному рівні.. Нє ви звичайно можете кушати офіційне меню про голодаючих в Африці і мір во всьом мірє. І знаєте що - стосовно другої частини цього слогану - я навіть погоджусь. Є підстави для певного оптимізму. Тепер. В глобальному масштабі.
 
P.S. але не для нас - у нас найближчі роки все буде дуже сумнoac країна пожинає і ще довго буде пожинати наслідки вибору здійсненого в 2010 році
© dikiybober [17.06.2023] | Переглядів: 217

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.1/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати