для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Докторська ковбаса


Докторська ковбаса
Чи любите ви докторську ковбасу?
Чи тьохкає у вас серденько, коли ви згадуєте ту, рожеву, як дупа коханої,  якісну ще совєцьку ковбасу?beach
 
Тицяй сюди і читай! Про ковбасу. Докторську.
 
Дивно, що коммуняри спочатку виморили українців голодом, а потім різко взялися поліпшувати ковбасою здоров"я народу. Devil Щось не клеїться така версія як "поліпшення здоргов"я".
 
Ну фсьо, тіше, тіше, бо зараз будете волати, що я хочу пломбіру і ковбаси за 2-20. Ну і? Що не так з пломбіром? Він був солодкий, як поцілунок, білий, як Білосніжка, запашний, як квітка моної. Ну і кияни пам"ятають різні ковбасятини - язикову (ммм), "вєтчіно-рублєную", любительську, масковскую (блять), одеську (оооо!), ліверну, чайну, всякі сосиски, ну а якщо хтось не пам"ятає - то він або язвєннік, або в нього мізки відмовили. Або він ще молодий і юний...ну як...як Блік, наш дорогий товариш по перу,  rofl...знаний любитель булгакОва юрист. І взагалі знавець того, як літаки йдуть на глісаду. Has bothered
 
Так от. Хто з вас не любить справжю докторську ковбасу?  Та ще й з теплим щойно з печі українським хлібцем з хрумтячою скориночкою?
 
Ок. Це питання вирішили. Але є така докторська ковбаса, яка абсолютно зіпсована і смердить. Смердить здалеку. Смердить постійно. Та ще й розкриває рота й нагло плямкає.
 
І назва цій "ковбасі" - Максік Бужанський. Чому ж він докторська ковбаса? Ну, просто він чисто фізично нагадує ковбасу. Тіпа, такий качок, що аж-аж...Наковбасив руки. І якось воно так вийшло неестетично. По-ковбасному заколбасіл пацан.

Може йому варто змінити прізвище й стати "буженінський", бо він таки є ходячою русскомірской бужениною, а не депутатом української ВР.
 
© Левонтій [05.06.2023] | Переглядів: 862

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.6/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook