Дивно, що коммуняри спочатку виморили українців голодом, а потім різко взялися поліпшувати ковбасою здоров"я народу. Щось не клеїться така версія як "поліпшення здоргов"я".
Ну фсьо, тіше, тіше, бо зараз будете волати, що я хочу пломбіру і ковбаси за 2-20. Ну і? Що не так з пломбіром? Він був солодкий, як поцілунок, білий, як Білосніжка, запашний, як квітка моної. Ну і кияни пам"ятають різні ковбасятини - язикову (ммм), "вєтчіно-рублєную", любительську, масковскую (блять), одеську (оооо!), ліверну, чайну, всякі сосиски, ну а якщо хтось не пам"ятає - то він або язвєннік, або в нього мізки відмовили. Або він ще молодий і юний...ну як...як Блік, наш дорогий товариш по перу, ...знаний любитель булгакОва юрист. І взагалі знавець того, як літаки йдуть на глісаду.
Так от. Хто з вас не любить справжю докторську ковбасу? Та ще й з теплим щойно з печі українським хлібцем з хрумтячою скориночкою?
Ок. Це питання вирішили. Але є така докторська ковбаса, яка абсолютно зіпсована і смердить. Смердить здалеку. Смердить постійно. Та ще й розкриває рота й нагло плямкає.
І назва цій "ковбасі" - Максік Бужанський. Чому ж він докторська ковбаса? Ну, просто він чисто фізично нагадує ковбасу. Тіпа, такий качок, що аж-аж...Наковбасив руки. І якось воно так вийшло неестетично. По-ковбасному заколбасіл пацан.
Може йому варто змінити прізвище й стати "буженінський", бо він таки є ходячою русскомірской бужениною, а не депутатом української ВР.