пароль
пам’ятати
[uk] ru

диявол криється в деталях


диявол криється в деталях
ЄСПЛ визнав порушення Україною прав одностатевих парhttps://www.pravda.com.ua/news/2023/06/1/7404848/
В даному випадку побарабану що там визнав ЄСПЛ і чи дійсно Україні утискають права секс-меншин чи ні. Це глибоко вторинна тема.
            Тут вельми цікава китайській підхід до цієї теми. З 2011 в КНР повністю декрміналізоване таке поняття "як мужеложество" (це ще з хрущовських часів була така стаття - між іншим мао теж в цьому плані був вірним послідовником кукурузніка). Але є одне але - це досі вважається психічним розладом хоч і не підпадає під примусове лікування. Тобто якщо ви гомік будь-які державні посади для вас закриті - все просто здаєш партбілет і можеш собі рєзвіться як борька моісєєв - в приватному секторі є всі можливості для самореалізації - навіть в державному якщо це не звязано з партійними посадами.
             Но це ще не всьо - дальше було значно круче - в 2014 СІ вирішив що тре піднімати партійну дисципліну. Самим активним впровадженням ідей марксізму-лєнєнізму (товар-дєньгі-товар) і відповідно будь-які релігіні приблуди поставили поза законом. В КНР дефакто і деюре запроваджувалась  в якості державної релігії - віра в комунізм - а всі інші сєкти підлягали нещадному пресуванню - ну типу обнаружений ПГМ - партбілєт на стол - і в свободноє плаваніє за русскім корабльом. Щоб православним не було так обідно скажу що тут була абсолютна транспарентність - у випадку обнаруженія іудаїзму головного мозку - вас чекала та сама доля.
             Якщо ви упустили ніть повєствованіє - короткто - віруючих - прирівняли в правах до секс-меншин.
Саме тому ви не побачите жодних фото Сі ні з гундяєвим ні з папою римським ні з іншими релігійними функціонерами - виняток зробили лише для Єлізавети II - і то напевне лише через її портрет на англійському паунді. Ну і китайців давно заведено - що якщо дуже треба то принципами можна поступитись. До речі дуже таке цікава деталь - вважаючи що навіть навіть в москві під час гостьового візиту - гундяєва до сі так ніхто і не підпустив - то виходить що не треба
© dikiybober [01.06.2023] | Переглядів: 303

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.2/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати