для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Народження королеви


Народження королеви
Треба розуміти що існують певні правила та закони - але: треба бути гідним життя та стати вільними - це все певне розуміння нової ери. Далі - це велике прозріння - ми стали бачити реальний світ та стали оцінювати ситуацію.
 
Далі - це певний фактаж - треба мати сили аби виживати - треба мати сили аби контролювати своє життя та самим приймати рішення - але: варто розуміти що існує свобода волі - це все дари божі. По суті - світ різко змінюється і треба мати сили аби не прогавити свій шанс.
 
Далі - це певне нове відчуття життя - ми стали знову та знову нападати на Росію та вбивати їхніх головорізів - але: варто розуміти що ця війна буде довгою - Путіну потрібні сакральні жертви - але: ми маємо стати переможцями - ця війна це екзамен на життя.
 
Далі - треба чітко усвідомлювати що починається наш новий процес становлення - ми стаємо багатими та вільними - але: ми повинні перестати перекидати відповідальність: треба мати сили самим думати та самим вирішувати що робити. І далі - це певне нове духовне наповнення душі - ми стали розуміти себе.
 
І останнє - треба чітко усвідомлювати що для росіян ми здобуток - ми їжа, котру поїдять та стануть принижувати та знущатися із беззахисної - але: ми вбили російську армію та стали генералами Заходу - наше завдання почати жити своїм розумом та мати свої плани та інтелект - ми стаємо вільними - а це значить що ми народжуємося другий раз.
© МихайлоАнтонишин [31.05.2023] | Переглядів: 175

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.4/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook