пароль
пам’ятати
[uk] ru

Колонії


Колонії
Коротенько й тезисно, бо ви ж в курсі - я знаний ботанік-зоолог й на пів-ставки ентомолог,  а тому мушу займатися мушками-дрозофілами, щоб натренувати їх запліднювати маточки-тичинки, бо якось так повелося, що бджілки зверху посипають такою хімічно какою, що вони масово дохнуть. Ну хоч поцікавтеся, як такий кримінал відбувається на львівських теренах. Не стане бджілок - не стане фруктів та овочів. А хімія форевер. Бо українські землі наразі все більш і більш потрапляють до рук глобалістів, а тим - аби гроші. А бджілки? насрать на бджілок. І на аборигенів теж.
 
Але мова не про те. Хоча таки про аборигенів.
 
Якось подумалося, що колись країни-метрополії так чи інакше, але збавилися від своїх колоній, в той чи інший спосіб, надавши свободу країам Африки, Сходу, та Америки. Не будем вдаватися в історію та деталізацію, мова не про те. Скажемо тільки, що всі ті колонії були заморськими-заокеанськими для Португалії, Франції, Британії, Німеччини, Бельгії, Голандії. Не будем аналізувати, який зиск мали метрополії від тих колоній, і що наразі втратили та втрачають. За які гріхи несуть спокуту.
 
Але подумайте - рашка ж теж володіє колоніями. І досі. І не збавилася від них,  а навпаки, роззявляє рота, плямкає губенятами, хоче ще присмоктатися до чухих земель. рашка й надалі володіє колоніями. Якийсь аццький сучий блядський парадокс - країна, якої нема (де саме та роісся) - московська область, територія до башкирії, до Уральських гір? Де саме та метрополія, що потім набила своє пузо колоніями? Нема. Тобто - нема ядра росії, який саме можемо назвати - ось тут заритий пуп рашки. Розумієте, про що я ?
 
У рашки нема заморських колоній. Їй пощастило, що свої апетити цей агресивний конгломерат міг спрямувати на безкрайні простори Азії - Сибіру. І рашка схарчила евенків та інши інуїтів. Колонізувала їх, та й асимілювала.
 
Але ніхто не згадує рашці, що вона - колонія. Агресор, рашист, п"яниця, чучело, бруднодупий - там, все це ми про них знаємо. Але ми забули, що насьогодні па-раша є колоніальною імперію.
 
А отже, ми, крім того, що ми є Воїнами Світла, ще є аболіціоністами. Хочуть вони там чи не хочуть визволятися з того колоніалізму - нам начхати. Ми б"єм рашці по колоніальним рогам.
 
Ну й по яйлам теж. Ставимо рашкук на естакаду - і лупим кувалдою по її імперським смердючим омлетам.
© Левонтій [30.05.2023] | Переглядів: 591

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.7/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати