для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

дефолту не буде але не все так добре...


дефолту не буде але не все так добре...
https://www.msn.com/en-us/news/politics/biden-gop-reach-debt-ceiling-deal-now-congress-must-approve-it-to-prevent-calamitous-default/ar-AA1bMYmv?ocid=hpmsn&cvid=fb58f8a13f4442c485c4f5994d88d394&ei=16
ну хто би сумнівався. Майкрософт як завжди намагається нагнати саспенсу - волаючи про лічені дні що залишились для імплементації рішення. Але це так все ні прощо.
Хто би сумнівавсь. А тепер про менш приємні (для американців речі)
Як це все буде реалізовуватись - тепер(через пару днів) казначейство з чистою совістю надрукує боргових зобовязань - US treasures(не путайте з US dollar) і ФРС з чистою совістю надрукує нових U.S. dollar для викупу цих трежерєй - так сказать візьме їх на баланс(трежеря). А свіженька "валюта" піде головним чином на погашення відсотків по старим трежерям ну щось перепаде і федеральному уряду звісно - але головним рецепієнтом будуть саме дєржатєлі старих зобов`язань казначєйства ну тобто в числі прочіх і КНР з Японією - і якщо китайці спокійно би пережили дефолт - резервів у них і так вистачає без трежеріс - то банківській і фінансовій системі Японії точно був би кирдик. На цей раз японців пронесло - але це тільки на цей раз... я думаю голова ЦБ Японії вже зрозумів - що час коли йому доведеться роботи сепукку або виходити з вікна ( у них так заведено) це лише питання часу... От чому в нас нема японських традицій???
© dikiybober [28.05.2023] | Переглядів: 1511

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook