пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ціна демократії


Ціна демократії
Далі - це певна ностальгія - ми стали любити свою країну і ми стали тяжко працювати аби мати своє життя. Це все веде - до початку великого воскресіння та ініціативи будувати нашу землю.
 
І далі. Це велике життя із справами та працею - треба любити інших та поважати добро - але: треба цінувати те що ти маєш - важливо не загубити себе. По суті - треба мати свої погляди та сили аби постати із мертвих.
 
Далі. Це велике переродження - ми стали знову любити світ та мати свої сили аби живитися - але: це все коштує дуже дорого - треба мати свої місії аби служити богам.
 
Далі - це велика наука та життя із книгами та освітою - треба мати сили аби цінувати те що тобі дали - життя прагне реваншу - воно хоче аби ми боролися та існували. І це все масштабне функціонування.
 
І далі - це великі справи та робота - треба мати сили аби тяжко працювати та існувати як розумна істота котра має мозок - але: варто навчатися перманентно. І далі - це життя із місіями та любов"ю  - квіти життя проростають в світлому серці.
 
Далі - це певне натхнення - ми стали любити себе та любити світ - але: варто бути відкритими та мужніми - ми можемо все наздогнати та виправити - наше завдання почати служити.
 
І далі - це невпинний рух часу - але: варто поважати інших та любити добро - треба мати сили аби цінувати інших та повстати проти тиранії - диктатура веде до загубленості та краху.
 
І останнє це великі справи з  початку державотворення - Зеленський нас поєднав та сили - він дав нам духа аби ми могли існувати як боги - світ стає нашим і наші життя дорого цінять...
© МихайлоАнтонишин [26.05.2023] | Переглядів: 190

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.9/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook