пароль
пам’ятати
[uk] ru

Культура свободи


Культура свободи
Бачимо: ми стали усвідомлювати свою відповідальність. Але - також варто відчувати це життя - воно безкінечне. По суті - ми стали певним чином виконувати свої місії та заслуговувати повагу та багатство. Але. Варто певним чином єднатися заради України.
 
І далі. Це певне нове ідеологічне наповнення нашого духу -  ми стали воїнами та клерками - для нас важливо керувати своїм життям та бути чесними - але: це все певні дії аби наблизити свободу: по суті світ це світло. І далі - це права людини - дуже важливо любити інших та бути із ними.
 
Також це певні нові ідеали - ми стали цінувати свободу та стали пробуджуватися: важливо зберегти темп та єднатися - для нас важливо бути світлим та вільним: все це певна гра - але: ми можемо здобути свободу якщо віддавати для цього наші сили. Для нас важливо грамотно керувати країною та любити світ - але: також важливо не заснути.
 
І далі - це певні відчуття перемоги та щастя - ми стали знову созідати та відновлюватися - ми стали будувати та перемагати - але: важливо зберегти для себе цей потік світла та краси - треба будувати свою кульутуру та ідентичність: нам треба мати свою літературу та журналістику: важливо цінувати конституційні права. І далі - це відродження нашої землі.
 
По суті - ми стали знову атакувати та любити своє - але: важливо керувати процесами та тримати все під контролем. Для нас важливо любити та бути щаслвими - світ відкриває двері для тих хто шукають себе. І далі це певне нагромадження енергії та сил - для нас важливо зберегтися як нація та кульутура аби творити нову свободу.
© МихайлоАнтонишин [23.05.2023] | Переглядів: 178

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати