пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ходи культурними знаками


Ходи культурними знаками
По суті - ми спостерігаємо значне піднесення - але: треба вміти грамотно скористатися шансом аби виграти партію. І далі. Зараз варто іти в політику та почати єднатися задля того аби вртяувати нашу державу. По суті - це відбувається  - але: треба бути уважним та мудрим... І далі. Це певне новітне єднання задля того аби почати управляти країною - але: варто розуміти що життя це боротьба за виживання - і ворог стане бити в слабкі місця..
 
Але - ми розуміємо що наше завдання почати будувати та грамотно та тихо працювати аби мати ресурс. По суті це все гра - але: треба мати для себе певне цінування життя та особистості. Далі. Це певне утвердження нових стандартів - Зеленський справді став талановито управляти країною та розбудовувати  її - але: варто також єднатися аби бути сильними - для нас важливо не переставати мріяти та плекати свої таланти та уміння.
 
Але, - також важливо мати свою мету та погляди - ми стали демократами та воїнами - але: ми повинні зрозуміти що це шахматна партія. Для нас важливо будувати грамотні ходи та  процеси. І далі - це певне переформатування наших ресурсів - ми стаємо багатими та мудрими - але: важливо пам"ятати про геноциди та рабство із котрого ми ледь вилізли - треба шанувати свою історію та культуру - але: варто також розвивати та фінансувати мистецство та мову - але: ми повинні розуміти що для нас важливо зберегтися такими якими ми є - але: також варто планувати своє життя та бути активним.
© МихайлоАнтонишин [22.05.2023] | Переглядів: 187

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.7/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати