для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Право на свободу


Право на свободу
Бачимо: Росія не може сприйняти той факт що її не існує - вони хочуть володіти рабами - але: треба розуміти що опричники Москви завше повторять долю тих кого Сталін вбив геноцидом. По суті - ми бачимо що росіяни не можуть прокинутися від міфів про якісь тисячолітні імперії. І далі. Це певне утвердження нової філософії життя в Україні - це життя із західною цивілізацією - але: треба розуміти що ми самі - і наш дім вмирає.
 
Але, - варто відчувати всі ці факти - ми стаємо повноцінною політичною нацією - але: треба розуміти що нам ніхто нічого просто так не подарує - все треба заслужити. І більше того - ми повинні розуміти що для нас - наступає момент коли ти збагнув що ти живий. І далі. Це певні міфи про Росію - створили життя, створили культуру - але: ми бачимо що всі російські письменники говорили що Росія це пекло і що там немає навіть натяку на свободу та права людини.
 
По суті світ стає бачити масштабні репресії та злочини Кремля - але: навіть в Америці вірять в сталінський сир. По суті - світ стає одностайним в засудженні російської агресії - але: треба розуміти що наша мета це єднання та праця. І далі - це невпинний потік часу - ми старіємо та хворіємо - але: є шанси мати своє та свою цінність буття - для цього треба бути готовим прийняти виклики часу та духу сутності формування думок та відчуттів - ми самі творимо свій світ та самі формуємо свої ідеали - для нас важливо бути мудрим та добрим: якщо ти можеш розуміти що відбувається насправді - ти готовий прийняти свободу як відповідальність.
© МихайлоАнтонишин [18.05.2023] | Переглядів: 205

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.5/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook