пароль
пам’ятати
[uk] ru

Світове жлобство


Світове жлобство
Ми належимо до цивілізації споживачів й споживаємо, споживаємо... Споживаємо ВСЕ. І кожен споживає на свій кшкалт. Хтось перед тєлєком заправляється чіпсами по-крупному (при цьому маючи крупний круп), хтось мельтешить у луях вітонах, хтось вчащає до "Пузатої хати", хтось булькає пивасом.....
 
Але усіх цих споживачів можна розділити на дві великі категорії - ті, хто хизується спожитим, активно виставляючи фото в соцмережах, і ті - хто споживають без зайвого ексгебіціонізму.
 
ФБ й інстаграми забиті фото дєвушек, що в н-ний раз виставляють свою тушку чи мордасю. То ніжку витагнуть так, то спинку вигнуть отак, то зморщать носика, то напружать дупку - у клац-клац-клац мобілою, щоб срочно виставить перед нами себе, любімую. І ми дивимося, дивимося, дивимостя, тобто, споживаємо.
 
Гурмани активно виставаляють фото, де вони підносять ложку до рота, обсмактують курячу лапку чи крильце,  велично воспаряють над блюдами з омарами, крабами та кальмарами.
 
Є підвид алкопоцінювачів, що моцно виставляють фото дорогих напоїв в гарних пляшках, ну і трошки закусона поряд. Мовляв, дивись-дивись, що я п"ю. Класно ж, еге ж? А деякі просто свідомо чи підсвідомо  "вмивають" тих "ніщєбродів", які не можуть собі дозволити того кальмара чи устрицю.  
 
Є група "вокруг свєта", які діляться фотками краєвидів, які вони воочію побачили і хочуть поділитися з нами красою.
 
А ми лайкаєм, лайкаєм, лайкаєм... Хоча така перверсія  мала б отримати не лайк, а добірну лайку.
 
Або діагноз і лікування. Діагноз такий - або хвастуни, або особи, що мають комплекс меншовартості, невпевнені в собі. Або оба два разом. All ok
 
biggrin Це не ципа. Це вутя. Фарширована.

 
© Левонтій [15.05.2023] | Переглядів: 452

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати