для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Спасті рядового Богуслаєва


Спасті рядового Богуслаєва
Славіку Богуслаєву, інваліду і старіку, не ндравіцця чалитись на нарах.
Славік Богуслаєв, інвалід і старічок, любить чалитись з дєвушкамі у мацкві на вечеринках.
Ось самі гляньте, як "дєвушка" крепко тримає старіка і інваліда за те, що колись бкуло яйлами, а стало тухлим омлетом -

Насправді "дєвушка" знає, що там не тільки омлет з богуслаєвської яєшні, а гаманець з вкраденими у українців грошима.
 
російський громадянин і просто ворожий агент Славік Богуслаєв, інвалід і старічок, довго срав на голову українців, використовуючи донедавню яловість українців. І велике питання - як він став власником Мотор-Січі. Бо то вже така зрада-зрадная, віддати стратегічне піприємство у руки ворога -  варто виконавця накої "приватизації" засадити навіть не до в"язниці, а до ями. Ну так як у раші колись садовили на Соловках українських Гетьманів. Пожиттєво у яму.
 
Але найсильніше він насрав зовсім недавно. Тоді, коли масово пічкав свою родіну-рашку моторами та запчастинами до військових гелікоптерів і літаків. І тоді, коли ховав вертоліт, щоб не дати його ГРУ. Вже під час війни.
 
Скажемо прямо - цей старічок, песіонер і інвалід зробив максимум, що міг, щоб вбити українців. Ще конкретніше - він вбив багатьох українців, бо озброїв ворога українців. На ньому, якщо придивитися ближче - кров українців, шматки їхніх розірваних бомбами тіл і понівечені долі.
 
Не повірю, що лише зараз СБУ відкрило "шалості" старіка і інваліда щодо постачання моторів у парашу. Так не буває. Бо підприємство те СТРА-ТЕ-ГІЧ-НЕ. А війна з парашею йде з 2014. Той кровавий бізнес супер-жирний і хтось його кришував і пітался від нього. СБУ все бачило і, можливо,All ok теж піталось. А тому й покривало, бо саме піталось і знало, хто вище теж пітался. Я того не знаю. Зі свічкою не стояв.  Але так кажуть журналісти.
 
Очевидно, що справа не лише в грошах. Практично, на території спливаючої кров"ю України українськке підприємтсво активно пахало на рашкованскьий військовий комплекс. Там була задіяно маса людей - від робітників-інженерів, яким "нада єсть і карміть сєь"ї", до всяких бізнес-прокладок, транспортників, контролерів і фіскальних фіскальщиків. І ніяка курва .... ну, самі розумієте. Мовчки клепали мотори для тих, хто їх потім ракетами міг розірвати і розривав на шматки.
 
Наразі страічок страдає. Просить обміняти себе й здриснути у рашу. Думаю, не сам просить. Ті, хто покривав ті "мотори для раші" зверху, дуже не хочуть почути старічкових откровєній про себе, любимих. А тому зараз старічок пише Єрмаку чєлобітную.А кому ж ще, як не тому, хто є завідувачим канцелярією! biggrin Адвокати старого блядуна запускають ниття "старічок-інвалід-пєнсіонєр". Підгрунтя для обміну цього упиря вже тестується.
Будєм наблюдать - випустять чи ні. Думаю - випустять. Дуже ж жирна птиця. Хоч і стара.
Цього разу докази "треба за будь-яку ціну обмінять наших" - то удар нижче пояса. Бо саме завдяки богуслаєвим та їх покровителям наші зараз у полоні. І у землі.
 

© Левонтій [12.05.2023] | Переглядів: 1236

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.9/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook