пароль
пам’ятати
[uk] ru

союзнічкі


союзнічкі
https://censor.net/ua/news/3417352/ukrayina_maye_vse_neobhidne_dlya_uspishnogo_povernennya_okupovanyh_rosiyeyu_terytoriyi_blinken
 
Україна має все необхідне для успішного повернення окупованих Росією територій, - Блінкен
Пиздіти язиком кожен дурень може. А тепер подивимось як ця маячня збігається з об`єктивною реальністю. Відразу скажу що ніяк. А тепер трохи проілюструємо цю тезу коротеньким екскурсом в історію.
Франція весна 1940 - Вермахт рветься до Парижу. Після блискучої реалізації плану Гельб і виведення ЗС королівства Бельгії з подальшої участі у війні - німці концентрують свої головні сили проти лівого флангу французів - плануючи сходу форусувати Маас і зробити вродовж  кількох тижщнів те що в них так довго не вдавалось в 1 Світову. Лінія Мажино іде лєсом -як легендарний нєуловімий Джо. Здавалось всі сили зараз будуть кинуті на Париж - ось вона жадана здобич поруч.Французи стягують на цей напрям свої кращі частини. І дзуські - Гітлер після напружених консультацій з генералами - затверджує план Рот (за фактичним авторством Манштейна). блискавичний бросок до Англійського каналу(Ла-Манша)  з метою розсікти фронт на двоє - притиснути британськокий експедиційни корпус (300 тис. чоловік) до моря і в дуже швидко розгромити - тим самим вивести Британію з війни на континенті. Прям таких вже чіткіх строків операція не мала - але Гудеріан, Клейст та Роммель справились за 10 днів. Ось  один з прикладів як в них це вийшло - в одній з своїх оповядок москальський історик ісаєв розповідає що у батальйна тантків Б-1 4-ї бронетанкової дивізії де Голля був шанс вибіть "страйк" проти
двох танкових групп під командуванням Клейста та Гудеріана
(це якщо не рахувати Роммеля) в реальності шанс вибіть"страйк" мала лише хвора уява ісаєва. Тобто в окремих випадках ні про яку 3-4 кратну перевагу мова взагалі не йшла. У німців на вістрі головного удару була перевага мінімум на порядок(10 разів). І ще раз підкреслюю це мінімальна оцінка. В той час як французи стягували сили до Парижу німці ударили зовсім не там.
І тут тре сказати про головне вся ця величезна маса техніки - не могла оперувати без відповідної системи логістики - величезної купи автотранспорту - різноманітних як цивільних грузовічків так і армійських напівгусенічних тягачів-всюдиходів.
Що з  цього є в нас??? це так побічна мисля (хоч без всього цього ніяк). Але ще до цього потрібна величезна кількість хаммерів ну хочаб тисяч 5-7. А реально треба 10-15 тисяч хаммерів для забезпечення саме фронтової логістики - завезти на передок якомусь взводу пару птурів ящик боєприпасів - забрати поранених - таких взводів - тисячі.
те що белькоче цей уєбан

можна порівняти лише з мастурбацією в публічному місці - до прикладу ВРУ - знаєте кого нагадує ??

 
© dikiybober [10.05.2023] | Переглядів: 231

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.8/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати