пароль
пам’ятати
[uk] ru

Дякую, пане....


Дякую, пане....
Нє дєлайтє мнє нєрви, гаспада. Вірніше, пани. Вірніше, наївні лохарі.
Ну я розумію, що у багатьох є такий гандж - наївність та інфантильність, але намагайтеся хоча б трошки аналізувати почуте та прочитане. Ну, не в сенсі носити до лабораторії баночки з калом і сечею, а трошки шурунькати такою штукою, як мозок. А - на - лі - зу -ва -ти! А щоб аналізувати, треба не тільки слухати - а й чути, не тільки дивитися - а й бачити. Singing
 
Ютуб - то така штука, яку ворог, внутрішньо-кацапський і кацапський, теж використовує як засіб пропаганди і зомбування. Є навіть тарологині, які так підводять свої "гаданія" для бабських вух, що з того гаданія виходить, що ми "адіннарот" з ванюшками. Такі тарологині досить симпатичні, такі собі гарненькі відьмочки, русскагаварящіє, за мір, але - "миадіннарот і нас сталкнулі лбамі". Не буду наводити приклади таких тарологинь - але вони є в так званому українському сегменті ютубу. І господарочки-україночки їм дякують за розклади.
 
Ну а далі наведу приклад такого собі "харошево русскава", що зветься Олег Насобін. Насправді, мутний чувачило і просто авантюрист з рашкованської Челяби. Потім вештавсь по Чехії, потім заперся у Францію, зараз треться у Італії, але ніби знов суне у Францію. Випускав якіїсь креми, але завод "масони сажглі". Ну й так далі... Але чувак головатий (справді велика черепушка), мозковитий і освічений.
 
Наразі активно стрімить. І я так запримітив, що як тільки щось важливе відбувається в Україні чи пов"язане з Україною - то Алєг Бронніславович зразу вискакує зі стрімом на якусь темку. І між іншим запускає у вуха "благодарним слушатєлям" якесь пропагандистське лайніще, що не йде на користь Україні. Але він видає себе таким продвинутим "путін плахой, а Украіна-маладес". Але - він проти викидання рашки з ООН (бо це ніби нічєво нє даст). Він - за договорняк у війні. І так завжди, запускає як пазурі в печінку якесь проросійське лайно. Та й пох було б. Чи мало в Бразилії Педро, а у раші - хитровиіпанних пройдисвітів з добре підвішеними язиками.
 
Аби ж то під його відео не терлися "украйонці", які попалися на його хитрокручену вудку "путін плахой" - і нічого більш не чують окрім цього. І дякують, дякують, дякують олєгу броніславовічу. Дякують за його стріми, за те, що він є. І свято вірять, що  він симпатизує Україні. Якийсь треш. Хіба ж вони не розуміють, що скільки кацапа волка не годуй, а *уй як у слона все одно не виросте? русскій пропагандон може бути не тільки таким, що грубо і відкрито вєщаєт про "хахлов-нациков", а може бути тонким хитровиєбаним рашкованським тролем, який наплете купу всякої приємної для вух наївняків всячини, аби впарити якусь одну козирну  рашкованську  ідею (заради неї він і замутив стрім ні про що на 2 години) - наприклад, про перемовини між рашкою і Україною.Smoking
 
Далі буде....
 
© Левонтій [09.05.2023] | Переглядів: 423

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати