для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нюхачам портянок БулгакОва


Нюхачам портянок БулгакОва
Булгак — кацапское имя и прозвище тюркского происхождения. Образовано от глагола «булга-», который присутствовал в тюркских языках, а позже проник в кацапские говоры, и аффикса «-к». Киргизы булгаками называли гордого, гордо ходящего человека (крутящего головой в разные стороны), казахи — бездельника, праздношатающегося, а алтайцы — непостоянного человека. Во владимирской, оренбургской, симбирской, ярославской, тверской, пензенской, орловской губерниях «булга́чить» означало «тревожить, беспокоить». В псковской губернии и в осташковском уезде тверской губернии «булга́тень» («булгате́нь»), «булга́тник» — это тот, кто поднимает шум, затевает ссору, «булга́тный» — беспокойный, а «булга́титься» означает «вставать раньше других и беспокоить спящих шумом». Таким образом имя Булгак обозначало шумного и беспокойного человека, любящего поспорить и поскандалить.
От имени и прозвище Булгак произошла фамилии булгаков.

Взагалі проти Мішки БулгакОва я не дуже вороже налаштований. Ну був і був. Син попа московської церкви. Напевне, добрий єбун, бо тітки за ним добре страдалі. А він їх використовував, а потім махал ручкой дававйдосвіданья. Талановитий? Ну не без того, але не так, щоб ого. Роздули трохи його талант, роздмухали.
 
Аби зараз цей БулгакОв жив десь у Донецьку, наприклад, то бухав би по ресторанах з апалчєнцамі і френдився жирно з русскімі братішкамі. В обнімочку б по місту ходив з ними, щоб баб знімать.Sex
 
Чому ж багато пересічних ніби українців груддю встає, щоб захистити поруганную чєсть і достоїнство рождьонного в Києвє русского антиукраїнця? Тому, що цікавість до його книжок була спеціально підігріта. Ще з часів Сталіна-сраліна. Чому? Тому, що БулгакОв і Сталін були братьямі в масонствє. Тому Сталін і не чавнув за горлянку пісатєля во врємя оно як деяких. А може просто булгачок йому подобався, такий витончений, такий знавець клерикальних штучок. Хто зна чому Сталін на нього запав. I do not know
 
Вапріс - від чого ці вукрайонці захищають БулгакОва? Хтось палить його Мастєра с Маргарітой вкупє? Ні. Хтось не дає вам їх читать? Та йоб же вас..читайте хоч до всирачки. Хтось не дає дивитися фільми, зрежисовані сволотою Бортком? Дивіться. От сідайде на своє проперджене канапе - і дивіться.
 
А може вас хвилює, що хочуть відправить нах його пам"ятник? Он воно що, Міхалич! Це круто! Круто, блядь, дрочити у центрі Києва на пам"ятник того, хто українців якщо й не неавидів, вже вважав за хохлів, хто себе протиставляв українцям, хто вважав Київ русскім, хто здриснув у мацкву та й добре там прижився.
 
Ви ще не зрозуміли, довбодятли, що раша, як пес сциками, мітить територію, яку вважає своєю - пам"ятниками своєї культури? Чому так багато вудлиць Пушкіна, провулків Некрасова, площ Толстого у містах і селах  України? Чому нема вулиць Вальтера Скотта, Брамса, Шопена? Га? Чому, я вас питаю?
 
Тому що, де російські назви, де російська сова - там россєя. Так вони думають, і туди хочуть прийти.
© Левонтій [04.05.2023] | Переглядів: 802

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.1/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook