пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не з гімна і палок частина 2


Не з гімна і палок частина 2
ось цей красунчик так би мовити на фото
тут вам і в анфас і в профіль

 
і навіть вигляд з заду де видно якийсь хитрий випускний канал за яким очевидно ховається штовхаючий пропеллер. Також крупним планом показані діскові тормоза. Нічого такого хтось  скаже - і ви дуже помиляєтесь - це чудо китайського авіапрому тягне бойову частину як яканебудь кралата ракета типу Екзосета (натівська ракета якою потопили британський  есмінець Шеффілд)
для прикладу можна порівняти з мериканським альбатросом
Wingspan: 3 m (9.8 ft)
MTOW: 10 kg (22 lb)
Available payload: 2–4 kg (battery dependent)
а все чому - тому що китайці вчасно поняли що всі ці зєльоні технології це не то і дрон-елєктрічка  це позапрошлий вік - ДВС наше всьо (чого доречі до цих пір не можуть зрозуміти дибіли на зразок юрика касьянова)
Ну скаже хтось - так і китаєць значно дорожчий за американця - звичайно скажу я вам це ж не мериканська дєшовка - за якість потрібно платити.
Питається в задачі якщо все так просто то чому - не скористатись улюблєною китайською технологією і скопіздити все що погано лежить що толково придумано
Важке питання - але у китайців є на нього дуже проста відповідь - ваш насяльніка слішкам многа варуєт. Да украінєц ти харашо работать і єслі би ти работать в Швеция ми с удовольствієм тябя купили но ти работать в Украіна - а в Украина насяльніка варуєт слішкам многа даже по стандартам Африка - а как в расія(привіт кучмі з його книжкою яку за нього так само як і за чєрномирдіна писали нєгри)
© dikiybober [28.04.2023] | Переглядів: 312

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.2/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати