пароль
пам’ятати
[uk] ru

Mugin-5 Pro - 9,499.00 не з гімна і палок


Mugin-5 Pro - 9,499.00 не з гімна і палок
поки там різні касьянови плачуться у себе в бложику про те що беспілотчіков розвелось овер дохуя(так і хочеться сказати юра це ж ти сам про себе) - росіяни останнім часом вовсю виють що українці почали застосувувати проти них новий китайський девайс - самольотного типу і навіть виклали фотки кількох знищених машин - втім нічого дивного - на війні будь-яка зброя це перш за все розхідник. Але можливості цього розходніка (особливо з врахуванням ціни) впєчатляють 25 кг полєзной нагрузкі - так не Шахед але в умілих руках і за наявності правильної голови (кумулятив, боєприпас направленої дії) він може все те саме що й Шахед - знищити підстанцію наприклад - або любий існуючий на сьогодні танк.
Так от що як хотів сказати малята. З гімна і палок - це напевна любіма цитата касьянова можна зліпити лише - велику купу гімна - яка зважаючи на хуйовий модуль пружності основного компоненту все одно нікуди не полетить. А для того щоб зробити - щось подібне до китайця - потрібно багато чого - а якщо дуже коротко розвинута промисловисть. В усіх її проявах від мікроелектроніки - до нафтохиміїї (привіт вітчизняним полімерам) і "виробництва" тих хто все це буде проектувати починаючи з шкільних парт і закінчуючи їх обкаткою на вже діючих профільних виробництвах - яких до речі в Китаї колись не було - прям як в Україні зараз. Ну і плюс багато різної дрєбєдєні як доступний кредит - прямі дотації і контроль за цими грошима.
До речі про важливість контролю в КНР - китайські берія Чжоу Юн Кан - отримав пожиттєве - а це саме та людина котра наїбнула табурєтом по голові не кого не-будь а нинішнього сина нєба. А Лю Чжицзюнь - отримав смертну кару всього навсього за те що вкрав багато грошей з державної скарбниці. Потім його таки помилували і замінили на довічне.
У нас теж був один хуєграй як в передвиборчому роліку "слуга народа" розказував "что будєм дєлать как в Кітає"

- а на практиці "як в Кітає" виявились яйця по 17 грн. Маємо те що маємо як казав один підарас. Але не все так просто - як може здатись. свого часу ходила така " байка" (не байка нажаль) - що такий підар як балога хваливсь що він втратив на американському фондовому ринку півлярда баксів - типу подивіться який я крутий чувак. Так от у мене таке запитання а як це матьорий корупціонер зміг придбати активів на очевидно значно більшу суму коштів?? Куди дивилосьThe United States Securities and Exchange Commission мабуть туди само куди і в справі паші лазаренко. А з іншого боку розумні люди покрутять пальцем у віска і скажуть де це бачено щоб казіно відмовляло клієнтам в обміні їх грошей на гральні фішки... ну і відповідно при дієвій системі контролю за фінансами (усіма не тільки державними) у клієнтів просто в принципі не буде грошей щоб вони мали можливість програти їх в казіно...
P.S. присвячуєтьс всім фанатам зовнішнього управління державою Україна
P.S. 2 на у поки хтось чеше язиком (їх імена нажаль широко відомі - юра касьянов наприклад)
хтось мовчить і просто робить

так би мовити незапланована реклама виробника з російськими матами в якості музичного супроводу
© dikiybober [27.04.2023] | Переглядів: 379

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.9/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати