пароль
пам’ятати
[uk] ru

Проблеми із фактами


Проблеми із фактами
Путін - наче говорив про те що треба якось розуміти реалії та відчувати народ: ми розуміємо що ви хочете капіталізму. Ось - ми стали новими демократами - але: він став в реальності іти шляхом Сталіна: це репресії проти опозиції та ліквідація вільних медіа.
 
Але. Самі росіяни скажуть що вони за демократів - за мир із Америкою та за нові відносини із Заходом: ми прогнали Сталіна та більшовиків, - ось вкладайте у нас гроші, віддавайте нам свої корпорації - станьте нашими партнерами. Але - навіть така позиція більшості росіян - химерна: на лиці масові посадки та діяльність бандитів котрі крадуть бізнес.
 
Також. Це війна. По суті - росіяни кричать що у них вкрали колонію - і американці просто аферисти адже світ має належати народу-богонцю - але: ми бачимо що в світі ніхто не хоче їхати до Москви - всі їдуть до Америки: чи можуть росіяни побачити реальність, - немає ніякої Росії і не існує ніякого російського народу: це виродки китайської та азійської мафіозної комуністичної диктатури?
 
І далі. Варто також усвідомлювати - що росіяни стануть говорити про те що треба зберегти братерство аби вижити - і: всі мають нам вклонитися адже у нас є ядерна зброя так як в Вашингтону - але: треба розуміти що люди не хочуть бути рабами російської панщини та бідних сіл де всі помирають із голоду - треба розуміти що Путін котрий продав росіян Китаю по наказу Романових - став розуміти одне: Російська імперія впала навічно...
© МихайлоАнтонишин [09.04.2023] | Переглядів: 273

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.6/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook