пароль
пам’ятати
[uk] ru

Понівечений дар


Понівечений дар
Бачимо: стається певне духовне переродження - по суті ми до цього йшли довгі століття. Це - час аби єднатися та перестати шукати ворогів поміж собою. Але. Варто також говорити і про те що Росія має певні претензії: це час аби їх завоювати.
 
По суті. Розуміємо що стається певне переосмислення та перехід - але: треба розуміти що дорога складна: вона пролягає крізь пекло та кров. Але. Ми непереможні якщо ми демократи. Ми непереможні якщо ми станемо себе любити та бути добром. І по суті - наші справи це певне вивчення Заходу.
 
І далі. Треба розуміти що по суті є певне переродження це час аби знати та любити - це час аби запалити нашу зірку слави та добра - але: треба розуміти що є певні підводні камені - це наша байдужість та зневага - але: є існування нової землі свободи. І по суті наше вічне життя починається прямо зараз.
 
І далі - це певне утвердження нових законів та реалій - світ прагне в нас інвестувати: наше завдання поділитися собою із іншими,  - світ привітний до того хто піклується про інших. Це дивне одухотворенне єднання коли існує момент аби почати жити справжнім життя - і не треба проживати чужих життів: в кожного є цей дар.
© МихайлоАнтонишин [06.04.2023] | Переглядів: 279

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.3/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати