для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сашік


Сашік
Чи вмієте ви показувати знак тризуб на пальцях? Ні, я не є прибічником таких патріотичних распальцовок, але коли треба - то чом би й ні?
 
Але вам і не снилося, як може зліпити "тризуба" сам міністр мильної промисловості культури України Сашік Ткачьонка.
 
Осьо так. Ніби хворий на 25 левел артрозо-артриту хоче розігнути свої пальці, які накрепко  звело судомою. Й тиче нам тими пальцями в пику, ніби каже "дєлай, как я".
 

 
Нахіба Сашік те робить? Щоб навчити нас, сірих і нерозумних, патріотизму. По-сашіковські. Щоб ми всі отак артрозно крутили сашіковські тризуби. А яким є тризуб-симовол - така буде й воля. Або пікіруючий сокіл (щоб атакувати ворога), або сашіків артроз.
 
Сашік колись робив шухери-мухери з колись славною Одеською кіностудією. Цей добрий чоловік не так давно заволодів чвертю акцій Одеської кіностудії, але потім продав їх. Не тому, що Сашіку стало соромно, а тому, що вдалині, скоріш, замаячили спокуси більш питомі, ніж земелька у самого сінєго моря.
 
Потім Сашік робив каки з Довженківським кіноцентром у Києві. Ну так, щоб зробити з нас безрідних іванів, у яких вилучено й знищено велику кіно-кільтуру.
 
Але наразі Сашік остаточно зашкварився. Він заборонив - повторюю - ЗАБОРОНИВ відспівувати  загиблих Героїв-воїнів  Братства (що загинули на брянщині) в Успенському соборі у Лаврі.
 

 
Чому? Може, береже нагріте рашен-попами місце до їх повернення? Чи що? Чи може наші Герої не достойні Лаври?
 
Це точно Міністр культури України?
© Левонтій [09.03.2023] | Переглядів: 874

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook